В’ячеслав Кравцов розповів, в якій лізі хоче зіграти в наступному сезоні

В’ячеслав Кравцов розповів, в якій лізі хоче зіграти в наступному сезоні 1 - basket.com.ua

Досвідчений український центровий, екс-капітан збірної України В’ячеслав Кравцов в інтерв’ю basket.com.ua розповів про умови контракту з іспанською “Меноркою” та плани на сезон 2022/23. 

“У мене відкритий контракт і є декілька причин, чому я тут. По-перше, я хочу грати в іспанській Лізі АСВ. У мене були варіанті в Європі — в Німеччині, Польші, Греції. Але це команди посереднього рівня, а мені хочеться вийти на хороший рівень. Я переговорив з агентом, ми знали, що “Менорка” гратиме домашній підготовчий турнір проти команд Ліги АСВ.

Мені запропонували розбавити молодь, адже в тут в нашій команді гравці віком 18-24 роки. Тож я тренуюся з молодими і ці тренування просто божевільні. Для того, щоб набрати форму перед новим сезоном — це ідеальне місце. Молоді гравці постійно біжать і мені треба бігти з ними і тримати темп. І також фактор тренера, який цього року зі збірною Іспанії U-17 посів друге місце на чемпіонаті світу, програвши у фіналі лише команді США. Я подумав, якщо тренер показав такий результат, значить він щось знає і мені буде, чому в нього повчитися. Ну і я хотів пограти ці матчі проти команд чемпіонату Іспанії.

Агент сказав про те, що я давно поїхав з цієї ліги і про мене тут вже трохи забули, тому в “Менорці” я для того, щоб нагадати про себе. Я зіграв два матчі — проти “Манреси” та “Жирони”. З другими я зіграв лише півтори чверті і отримавши удар в коліно, другу половину матчу не догравав, хоч і почав матч дуже впевнено. А з “Манресою” взагалі видав дуже сильну гру, набравши 20 очок. Тож форму набрав майже ідеальну, хороший матч зіграв, чекаю на пропозиції і не планую в “Менорці” грати повний сезон. У мене відкритий контракт і я можу піти, коли захочу”. 

0

Автор публікації

Офлайн 1 місяць

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.