“Даллас” намагається закрити серію з “Оклахомою”: прев’ю матчу плей-офф НБА 19 травня

"Даллас" намагається закрити серію з "Оклахомою": прев'ю матчу плей-офф НБА 19 травня 1 - basket.com.ua

«Даллас» – «Оклахома»
Початок: 03:00

«Даллас» здобув надзвичайно важливу гостьову перемогу над «Оклахома-Сіті» (104:92) в п’ятому матчі. Лука Дончич (31 очко, 10 підбирань, 11 передач), Деррік Джонс (19 очок), Кайрі Ірвінг (12 очок), Дерек Лайвлі (11 очок, 10 підбирань), Пі Джей Вашингтон (10 очок, 10 підбирань), Деніел Геффорд (9 очок, 7 підбирань) стали кращими в «Маверікс». Шей Гілджес-Александер (30 очок, 8 передач), Чет Холмгрен (13 очок), Джейлен Вільямс (12 очок), Лугенц Дорт (12 очок) і Джош Гідді (11 очок) записали на свій рахунок двозначну результативність в «Тандер».

«Оклахома-Сіті» зазнала потенційно фатальної поразки, яка може коштувати виходу в фінал Західної конференції. З іншого боку, команді Марка Дейгнолта нікуди відступати. «Тандер» вже перемагали «Даллас» в гостях в серії і намагатимуться зробити це ще раз. Шанси на успіх будуть, якщо в нападі якісну гру демонструватиме не лише Гілджес-Александер. Поки що нижче свого звичного рівня виступає Гідді, якого суперники надійно закривають.

«Маверікс» в першому раунді плей-офф проти «Кліпперс» йшли по схожому сценарію – виграли один з двох перших матчів в гостях, потім несподівано оступилися вдома, але забрали п’яту гру на чужому паркеті. Тоді команда Джейсона Кідда закрила серію в шостому матчі на очах рідної публіки. Зараз «Даллас» теж не збирається доводити справу до сьомого матчу. Проти «Тандер» легко не буде, однак вірогідність перемоги господарів достатньо висока.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.