Вембаньяма проти Йокича, важливе протистояння за топ-4 Заходу: прев’ю матчів НБА 16 березня

Вембаньяма проти Йокича, важливе протистояння за топ-4 Заходу: прев'ю матчів НБА 16 березня 1 - basket.com.ua

«Детройт» – «Маямі»
Початок: 01:00

«Детройт» (12-53) виграв 3 з останніх 4 матчів. «Пістонс» перестали виглядати як типовий аутсайдер в кінці регулярного чемпіонату. В даний момент Джейлен Дюрен, Осар Томпсон і Кейд Каннінгес здатні створити проблеми будь-якому супернику. «Маямі» (35-30) програв 4 матчі поспіль. «Хіт» не повинні допускати зверхнього ставлення до «Детройта». Невдала серія команди Еріка Споельстри продовжиться, якщо Джиммі Батлер, Бем Адебайо, Террі Розір і компанія вийдуть на паркет з таким настроєм.

«Шарлотт» – «Фінікс»
Початок: 01:00

«Шарлотт» (17-49) виграв 2 з попередніх 3 матчів. «Хорнетс» в значній мірі здивували, хоча команда Стіва Кліффорда долала схожих на себе аутсайдерів «Вашингтон» і «Мемфіс». У Майлза Бріджеса, Васіліє Міцича, Гранта Вільямса на цьому може закінчитися мотивація. «Фінікс» (38-28) проведе «бек-ту-бек» після невдалого виїзду до «Бостона» (112:127). Втома в певній мірі заважатиме Кевіну Дюранту, Девіну Букеру і Бредлі Білу кращим чином проявити себе проти «Шарлотт», однак «Санз» все одно залишаються явним фаворитом зустрічі.

«Торонто» – «Орландо»
Початок: 01:30

«Торонто» (23-43) програв 5 матчів поспіль. «Репторс» дуже важко без травмованих Скотті Барнса і Якоба Пелтля, при тому що мотивація Іммануїла Квіклі, Гері Трента, Ар Джей Баррета знаходиться на низькому рівні. «Орландо» (38-28) претендує на топ-4 Східної конференції. У лідерів «Меджик» Франца Вагнера, Паоло Банкеро, Коула Ентоні значно більше бажання виграти, хоча в гостях проти «Торонто» підопічні Джамала Мозлі теоретично можуть зіткнутися з певними труднощами.

«Нью-Орлеан» – «Кліпперс»
Початок: 02:00

«Нью-Орлеан» (39-26) поки більш-менш надійно тримається в зоні плей-офф Західної конференції. «Пеліканс» навіть можуть задуматися про потрапляння в топ-4, якщо Зайон Вільямсон, Брендон Інгрем, Сі Джей Макколлум розберуться з прямим конкурентом «Кліпперс» (42-23). «Лос-Анджелес» проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Чикаго» (126:111). Пол Джордж і Кавай Ленард втомлені, Джеймс Харден має проблеми з плечем. Команді Тайрона Лю буде дуже важко здобути позитивний результат в Луїзіані.

«Сан-Антоніо» – «Денвер»
Початок: 02:30

«Сан-Антоніо» (14-52) йде на останньому місці в Західній конференції, що цілком влаштовує команду Грега Поповича. До кінця регулярного чемпіонату Віктор Вембаньяма, Джеремі Сохан. Девін Вассел можуть зачепити декілька сенсаційних перемог. «Денвер» (46-20) постарається не стати жертвою «апсету» з боку «Сперс». Зірки «Наггетс» Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Аарон Гордон і Майкл Портер перебувають в чудовій формі. Їх головне завдання – не допустити розслабленість на паркеті і недооцінку суперника.

«Юта» – «Атланта»
Початок: 03:30

«Юта» (28-37) програла три матчі поспіль. «Джаз» фактично вибули з боротьби за плей-ін Заходу. Тепер Лаурі Марканнен, Джордан Кларксон, Коллін Секстон, Джон Коллінз можуть навіть трохи «позливати». «Атланті» (29-36) вистачає майже аналогічного балансу на Сході для потрапляння в топ-10. У «Хоукс» травмований Трей Янг, однак Деджонте Мюррей, Клінт Капела, Богдан Богданович виступають достойно і тривалої серії невдач не допускають. Поки у команди Квіна Снайдера дві поразки поспіль. В Солт-Лейк-Сіті «Атланта» цілком спроможна перервати цей відрізок.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1824

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.