Валерій Плеханов: “В баскетбол ми грали сьогодні лише дві чверті”

Валерій Плеханов: "В баскетбол ми грали сьогодні лише дві чверті" 1 - basket.com.ua

Київський Будівельник здобув другу перемогу в груповому раунді Кубка Європи ФІБА, здолавши у виїзній грі 3-го туру нідерландський Гронінген 74:61.

Головний тренер Будівельника Валерій Плеханов після перемоги над Гронінгеном поспілкувався з журналістами:

“Вітаю з перемогою наших вболівальників, керівництво, всю нашу організацію.

Як я говорив перед грою, ми були розчаровані поразкою від Калева і дуже хотіли довести, що ми можемо краще. Сьогодні перемога була просто необхідною, тож я радий, що ми здобули результат. Перемогли, я вважаю, хорошу команду. Хлопці сьогодні вийшли на паркет з правильним фокусом, з солідним бажанням і показали належну агресивність.

Втім, варто визнати і те, що в баскетбол ми грали сьогодні лише дві чверті. Після повернення з роздягальні ми дуже скоро почали думати, що гру зроблено.  Жахлива друга половина в нашому виконанні, де ми взагалі не дотримувалися ігрового плану…

Але, як я сказав – завдання виконано, тож будемо розбирати всі ці помилки в хорошому настрої. Також хочу відзначити класну атмосферу на арені, було приємно грати тут.

– Ви українці, але живете в Римі і граєте у Веролі, а зараз у вас будуть інші міжнародні турніри. Як ви справляєтеся з всім цим? (питання від журналіста з залу)

– Ви знаєте, це для нас взагалі далеко не головна проблема. Я не хотів би скаржитися на ці речі, бо вони малозначимі. Але якщо вже говорити про складнощі, то це переживання через війну, яку продовжує вести проти нас Росія. Моя родина в Дніпрі, як і родини багатьох наших гравців і загалом працівників клубу. Це не дає концетруватися на баскетболі на 100%, тож я справді щиро вдячний хлопцям, що вони сьогодні дали результат.  Рухаємося далі”, – відмітив Плеханов.

Незважаючи на перемогу, українська команда залишилась на третьому місці з групі. Наступну гру кияни проведуть 2 листопада проти італійського Бріндізі.

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

vodolaz

128
Коментарі: 5Публікації: 7230

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.