Вадим Пудзирей: “Проти “Мавп” треба 40 хвилин бути сконцентрованими, у нас це виходило не всю гру”

Вадим Пудзирей: “Проти “Мавп” треба 40 хвилин бути сконцентрованими, у нас це виходило не всю гру” 1 - basket.com.ua

Вадим Пудзирей та Артем Сліпенчук підбили підсумки гри “Черкаські Мавпи” – “БІПА”.

Дуже цікава гра для вболівальників, але не для тренерів. Грали гойдалками. Коли виконували настанови – був непоганий результат як в нападі, так і в захисті. Коли імпровізували – були помилки і непорозуміння.

Дуже непогано зіграв легіонер суперника – 33 очка забив. Він тягнув команду, давав впевеність їм. “Мавпи” – організована і непогана команда. З ними важко грати. З ними треба грати агресивно і бути сконцентрованими всі 40 хвилин, що у нас виходило не всю гру.

Ми готуємося до кожної гри. Кожна гра важлива. Ткаченко? Мені важко сказати, чи він відновиться до наступного баблу. Це треба питати у нашого медперсоналу, я сподіваюсь, він відновиться“, – сказав Вадим Пудзирей.

Спочатку хочу привітати суперника з перемогою, вони її заслужили. У першій половині, ми привезли собі очок 16-20. Потім намагалися повернутися до гри, але, на жаль, не вийшло.

Прогрес Максвелла під час гри? Він помилявся і в першій половині гри, і в другій. Добре, що він забив багато очків у другій половині.

Хто стане другим у Суперлізі? Мабуть, буду вболівати за “Київ-Баскет”. У цьому клубі я працював. Ставлю саме цей клуб фаворитом“, – сказав Артем Сліпенчук.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7450

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.