Вирішальна гра для “Індіани” в серії з “Нікс”: прев’ю матчу плей-офф НБА 18 травня

Вирішальна гра для "Індіани" в серії з "Нікс": прев'ю матчу плей-офф НБА 18 травня 1 - basket.com.ua

«Індіана» – «Нью-Йорк»
Початок: 03:30

«Нью-Йорк» розгромив «Індиану» (121:91) в п’ятому матчі серії. Джейлен Брансон (44 очки, 7 передач), Джош Харт (18 очок, 11 підбирань), Алек Беркс (18 очок), Майлз Макбрайд (17 очок), Донте Дівінченцо (8 очок, 7 підбирань), Айзея Хартенштайн (7 очок, 17 підбирань) стали кращими в «Нікс». Паскаль Сіакам (22 очки, 8 підбирань), Майлз Тернер (16 очок), Тайріз Халібертон (13 очок), Ендрю Нембард (11 очок) виділилися за статистикою в «Пейсерз».

«Індіана» фактично не намагалася зачепитися за позитивний результат в минулій гостьовій зустрічі. Такий підхід в перспективі може зіграти злий жарт з командою Ріка Карлайла, якій для проходу в наступний раунд все одно треба обов’язково хоча б раз перемагати на «Медісон Сквер Гарден». Краще було спробувати робити це раніше, оскільки в складі «Нікс», цілком ймовірно, на потенційний сьомий матч після травми підколінного сухожилля відновиться один з лідерів О Джи Анунобі.

«Пейсерз» не програють на домашній арені з 18 березня, в тому числі мають баланс 5-0 в плей-офф. Є велика вірогідність, що протистояння не завершиться на шостій грі в Індіанаполісі. Теоретично «Нікс» у випадку захмарної самовіддачі можуть вирішити питання швидше, але в будь-якому випадку поразка не стане фатальним сценарієм для команди Тома Тібодо, яка має перевагу свого паркету і в цілому залишається фаворитом на вихід в фінал Східної конференції.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.