В Суперлізі наступного сезону зіграє клуб з Одеської області

В Суперлізі наступного сезону зіграє клуб з Одеської області 1 - basket.com.ua

Президент Хіміка та очільник Одеської обласної федерації баскетболу Сергій Назаренко в інтерв’ю сайту ФБУ повідомив, що вболівальники побачать у Суперлізі клуб з Одеської області, але це буде не Хімік.

– Можу сказати, що сьогодні южненський Хімік фактично припинив своє існування з низки причин.

Але без баскетболу наша область не залишиться – ми найближчим часом підготуємо листа та подаватимемося як збірна Одеської області. Основою команди буде одеська БІПА. Відповідно назва команди планується – БІПА-Одеська область. За підсумками зустрічей в обласній адміністрації, Одеській районній адміністрації ухвалено таке рішення.

Частково фінансування вже знайдено плюс ми продовжуємо пошуки спонсорів. Одеська область завжди вважалася спортивним регіоном, а зараз так вийшло, що в ігрових видах спорту фактично залишився лише один футбольний клуб. Тому ухвалено рішення допомогти зробити баскетбольну команду. Сподіваємось, у нас все вийде.

– Планується команда для виступів у Суперлізі чи мова йде про Вищу лігу?

– Це команда Суперліги. Вищу лігу ми потягнули би без питань Хіміком чи БІПА, але зараз йдеться саме про команду Суперліги. Наразі спільними зусиллями шукаємо спонсорів, поєднуючи зусилля і в Одесі, і в Южному, і в інших містах регіону.

– Зрозуміло, що у вас команда поки на стадії зародження, але є розуміння в питанні тренера та формування складу?

– Так, у нас вже є певне розуміння щодо головного тренера команди, є гравці, які знаходяться в Одесі, з якими ведуться переговори. Поки команда не створена, не підписано контрактів – я не хочу називати прізвища.

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

vodolaz

128
Коментарі: 5Публікації: 7212

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.