Вирішальна сьома гра “Клівленд” — “Орландо” в ранній час: прев’ю матчу плей-офф НБА 5 травня

Вирішальна сьома гра "Клівленд" — "Орландо" в ранній час: прев'ю матчу плей-офф НБА 5 травня 1 - basket.com.ua

«Клівленд» – «Орландо»
Початок: 20:00

Протистояння «Клівленд» – «Орландо» є єдиним в першому раунді плей-офф НБА, яке дійшло до сьомого матчу. «Меджик» і «Кавальєрс» почергово перемагали один одного на домашньому паркеті. «Орландо» робив це більш впевнено (121:83, 112:89, 103:96), в той час як «Клівленд» (97:83, 96:86, 104:103) в останній зустрічі на рідній арені все-таки перебував на грані катастрофи. Команді Джамала Мозлі треба міняти тренд і забирати перемогу в Огайо, щоб пройти далі. Це можливо, якщо Паоло Банкеро, Джейлен Саггз, Франц Вагнер, Коул Ентоні, Венделл Картер зіграють так, як в чотирьох попередніх зустрічах.

За великим рахунком, «Кавальєрс» володіли ініціативою лише в двох перших іграх, після чого «Орландо» доволі впевнено виграв тричі і мінімально поступився в гостях. Великою проблемою для команди Джей Бі Бікерстаффа стала втрата через травму ребра центрового Джарретта Аллена, який у чотирьох матчах серії набирав в середньому 17,0 очка та 13,8 підбирання. В нападі впевнено діє Донован Мітчелл, однак його партнерам Даріусу Гарленду, Максу Струсу, Евану Моблі, Айзеку Окоро, Карісу Леверту не вистачає стабільності і досвіду плей-офф. «Клівленд» – фаворит сьомого домашнього матчу серії, але далеко не беззаперечний.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1934

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.