Три українця з Суперліги перейшли в японський клуб

Три українця з Суперліги перейшли в японський клуб 1 - basket.com.ua

Японський клуб “Канадзава Самурайз” оголосив про підписання контракту з трьома українськими баскетболістами. 

Кар’єру в третьому дивізіоні Японії продовжать форвард “Хіміка” Олександр Антіпов, захисник “Тернополя” Ігор Бояркін та форвард “Запоріжжя” Яків Тітов.

Антіпов у минулому сезоні відіграв 26 матчів за “Хімік”, в яких за 22.2 хвилини набирав 6.2 очка та робив 4.8 підбирання. Бояркін зіграв за тернополян 31 матч, набираючи за 28.5 хвилини 7.8 очка, 3.9 передачі та 2.7 підбирання. Тітов, який також виступає у збірній України 3х3, за “Запоріжжя” в сезоні 2021/22 зіграв 31 матч, набираючи 3.9 очка.

Три українця з Суперліги перейшли в японський клуб 3 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 1 місяць

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

9 думок про “Три українця з Суперліги перейшли в японський клуб

  1. Алена сказав:

    Ну а чему удивляться. В япония довольно уникальная ситуация, там довольно высокие зарплаты в низших лигах. Нет такой огромной разницы как в том же испанской лиге. Зарплаты в японской второй лиге выше чем в испанской второй лиге. Так что довольно перспективный вариант для всех наших.

    -1
    • Алена сказав:

      На легионерское место не нашлось бы место в первом дивизионе практически нигде.. Там конкуренция огромная, всегда есть сотни атлетичных американцев готовые играть на перспективу. + в той же австрии огромные налоги, и жизнь не дешевле чем в Японии. Так что с точки зрения зарабатывания денег, выбран один из лучших вариантов. Не удивлюсь если еще многие туда поедут, и еще больше не удивлюсь если по окончанию войны многие останутся там.

      -1

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.