Трансферні чутки НБА: Ібака повернеться в колишній клуб, Хатімура цікавий трьом командам

Трансферні чутки НБА: Ібака повернеться в колишній клуб, Хатімура цікавий трьом командам 1 - basket.com.ua

За декілька тижнів для команд НБА закриється можливість проводити трейди. Це змушує менеджмент клубів активно шукати підсилення.

Важкий форвард Серж Ібака, скоріш за все, змінить “Мілвокі” на “Кліпперс”, пише hoopswire. 33-річний іспанець грав за “парусників” з 2020 по 2022 рік. В цьому сезоні він відіграв 16 матчів, в яких набирає 4,1 очка.

“Мілвокі” також збираються підсилити склад. Вони зацікавлені в японському форвардові “Візардз” Руї Хатімурі. За баскетболіста також будуть змагатися “Даллас” та “Сакраменто”. Цього сезону 9-й номер драфту 2019 року набирає 13,0 очка, робить 4,3 підбирання та віддає 1,2 передачі в середньому за матч.

На цьому чутки про обміни від “Бакс” не завершуються. “Нікс” Михайлюка хоче отримати 27-річного гарда “оленів” Грейсона Аллена. В зворотньому напрямку може відправитись Кем Реддіш. Цього сезону Аллен набирає 10,7 очка в середньому за матч.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7456

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.