Серж Ібака дав перший коментар після переходу в “Баварію”

Серж Ібака дав перший коментар після переходу в "Баварію" 1 - basket.com.ua

Зірковий новачок “Баварії” Серж Ібака розповів, чому обрав саме мюнхенський клуб для продовження кар’єри.

Для мене велика честь приєднатися до цього історичного, всесвітньо відомого спортивного клубу, щоб баскетбольна команда могла піднятися на вершину Європи. У мене була довга кар’єра в НБА, але я підходжу до цієї нової глави з великим ентузіазмом. У мені все ще багато багато енергії, і я люблю гру. Те, що Пабло Ласо є тренером, також було для мене вирішальним фактором. Для мене він один із найкращих тренерів у світі.

Адаптація? Я провів свої юнацькі роки в Іспанії та грав на міжнародному рівні зі збірною Іспанії на Олімпійських іграх, чемпіонаті світу та чемпіонаті Європи. Крім того, я зміг зіграти кілька ігор Євроліги за “Реал”, коли відбувся локаут НБА в 2011 році. Так, все це було давно, і може знадобитися деякий час, щоб знову звикнути до нового ритму змагань і гри тут. 

Моя роль? Я хочу поділитися своїм досвідом, щоб допомогти тренеру Ласо встановити високі стандарти та сильну робочу етику в команді. Я завжди віддаюся грі повністю, і я точно планую зробити те саме тут, у Мюнхені, і, сподіваюся, допомогти молодим гравцям. На паркеті я хочу допомагати команді в усьому, що потрібно. Я хочу бути частиною команди, яка має менталітет переможців”, – зізнався Ібака.

0

Автор публікації

104
Коментарі: 38Публікації: 7456

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.