Руді Гобер розкритикував фанатів “Мінесоти”

Руді Гобер розкритикував фанатів “Мінесоти” 1 - basket.com.ua

Французький центровий “Міннесоти” Руді Гобер не втримався від критики на адресу фанів “Тімбервулвз”, які висловлювали бурхливе невдоволення в третій чверті домашньої гри проти “Майамі” (105:101). Коли різниця в рахунку сягла 14 очок на користь “Хіт”, то глядачі почали освистувати домашню команду .

Гобер заявив: “Я не поважаю людей, які приходять і освистують свою команду. Вболівальники повинні підтримувати свою команду, навіть коли вона має труднощі. Не було жодної команди в історії НБА, яка завжди виступала би лише добре. Якщо ви не хочете підтримувати нас у скрутні моменти, просто залишайтеся вдома”. 

Справедливості заради наведемо статистику Руді в тому матчі: 4 очки, 9 підбирань, 2 блок-шоти та 1 перехоплення за 31 хвилину на майданчику при середніх показниках по сезону-2022/23: 13,1 очки, 11,3 підбирання, 1,5 блок-шоти та 0,7 перехоплення за 32 хвилину.

0

Автор публікації

Офлайн 1 рік

Valentina Minina

0
Коментарі: 225Публікації: 78

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.