Ронен Гінзбург: “Всі команди, котрі дійшли до півфіналу Єврокубку, – хороші. І ми також”

Ронен Гінзбург: "Всі команди, котрі дійшли до півфіналу Єврокубку, - хороші. І ми також" 1 - basket.com.ua

Коментар головного тренера БК “Прометей” Ронена Гінзбурга напередодні півфіналу Єврокубка. Нагадаємо, 26 квітня о 19:00 на Арені Рига українська команда приймає турецький “Тюрк Телеком”.

-Тренере, півфінал Єврокубка – історичне досягнення для клубу. Ви змогли досягти цього без травмованих Кеннеді і Лукашова. Як ви впоралися з цим без гравців основного складу? Розкажіть нам, будь ласка.

-Коли команда здорова і все працює добре, то якщо втрачаєш гравців, хтось підтягується і замінює їх. Ми маємо досить досвідчений та універсальний колектив, де гравці можуть замінити інших. Тож ми впоралися з цим викликом. Ми втратили цих двох баскетболістів, Ді Джей і Денис виконували чудову роботу, однак протягом сезону ми мали проблеми з травмами гравців, щоразу хтось пропускав ігри. Це наша сила, наша сила в тому, що ми граємо добре саме як команда.

-Ви дозволили “Промітеасу” у чвертьфіналі набрати лише 57 очок. Це була неймовірна перемога! А щодо “Тюрк Телеком”, вони сильніші за “Промітеас”?

-Звісно, вони сильніші. Вони посідають перше місце в чемпіонаті Туреччини. Два тижні тому перемогли “Фенербахче”, перемогли “Анадолу Ефес” — команди Євроліги. У турецькій лізі вони програли лише чотири матчі. Тож це хороша команда. Всі команди, котрі дійшли до півфіналу, – хороші. І ми також. У нас є певні проблемні місця проти них, які ми маємо вирішити. Побачимо, як ми з цим впораємося.

-MVP 1/8 фіналу наступний матч грав проти нас. Тепер MVP уже чвертьфіналу зіграє проти нас. Я маю на увазі Джеріана Гранта. Що скажете про нього?

-Тут ідеться про команду, а не окремо про Гранта. Передусім “Тюрк Телеком” — хороша команда. Але безперечно Грант — гравець високого рівня, має довгі руки, вміє і піти в прохід, і кинути. Ми повинні спробувати зупинити його, втім, як я казав, зброя “Тюрк Телеком” — не лише Грант.

0

Автор публікації

Офлайн 19 години

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7178

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.