Роман Новіков про тренера “Прометея” в росії: “І що на це скажуть Вєлікіє дяді з мішками грошей?”

Роман Новіков про тренера "Прометея" в росії: "І що на це скажуть Вєлікіє дяді з мішками грошей?" 1 - basket.com.ua

Гравець “Київ-Баскету” Роман Новіков прокоментував на сторінці в Facebook новину про те, що екс-асистент головного тренера “Прометея” Ронена Гінзбурга Міленко Богічевич очолив російський клуб Єдиної ліги ВТБ “Автодор”.

“І що на це скажуть Вєлікіє дяді з мішками грошей??

Для таких мудаків як цей, це лиш бізнес!!

І замість того, щоб в такий момент взяти в штаб Українських тренерів, і дійсно розвивати баскетбол, Ні ви с***а мільйони платите легіонерам!

Де ви, развєватєлі баскетболу, чому в відпустку не приїхати до України?

Чи вам страшно Кінжал або калібр, то страшно спочатку, потім вже по**, кажу на особистому досвіді!!

І грати під вибухи теж звикаєш!!

Так менше тексту з-за бугра, зібрали чемоданчики і додому, пограємо і разом будемо розвивати баскетбол на рідній землі!

P.S. тревожний чемоданчік не беріть, ми вам  самі зберемо”

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

vodolaz

128
Коментарі: 5Публікації: 7227

6 думок про “Роман Новіков про тренера “Прометея” в росії: “І що на це скажуть Вєлікіє дяді з мішками грошей?”

  1. Paul сказав:

    ФБУ не спить, продовжує гавкати, тепер через окремих персонажів. Те, що цей помічник виявився уйопком, то, звичайно, факт, але при чому вже й тут Пром чи Гінзбург?) Таке враження, що федерація намагається цось довести широкому загалу, знов і знав говорячи про легіонерів, про бюджет, але ж такі історії можуть повпливати на думки лише дуже далеких від баскетболу людей. Ті, хто трохи розумється на міжнародному баскетболі, просто лише можуть посміятися з цього абсурду. Адже всі, абсолютно всі європейські команди грають з легіонерами, без цього нема шансів сьогодні чогось досягти на євроарені. Останніми з магікан були клуби Сербії, Хорватії, Словенії, але й вони вже не в змозі хоч якосб конкурувати без легів. Натомість, Пром, на думку федерації, має чомусь грати нашими українськими гравцями, з яких більшість, на жаль, – нездари ( Чомусь нормальним аргументом Михайло Юрійович відкрито вважає те, що “в них є гроші, тому нехай платять більше за інших”, це просто дикість якась… Ну і найбільш зашкварне те, що Федерація душить Пром за участь в Єврокубку. Фактично ФБУ називає нелегітимними всі топ-клуби Європи, що грають в Євролізі ) Це взагалі просто соромно навіть чути. Я думаю, що такого сорому за офіційну спортивну організацію в світі ще ніхто не відчував, як українці. Це жахіття.

    0
  2. Juliya сказав:

    Я думаю, що мій посил Ви зрозуміли, але в Києві, напевно, є не одна ДЮСШ з відділенням баскетболу. Та тут справа, нажаль, і в кількості секцій і в якості їх функціонування. Що на периферії він на нулі. Але дитячий баскетбол не такий цікавий, грошей там, мабуть, небагато))

    0
    • Juliya сказав:

      А чому федерація нічого не розвиває??? Я мама хлопця з Кам’янського, де базувався Прометей, зацікавився баскетболом, коли ходили на ігри. У нас в місті, мабуть, тільки одна ДЮСШ з секцією баскетболу, мій син займається чотири роки, але думаєте, вони десь їздять? А ніфіга, бо кому це потрібно, тобто ходять тільки для фіз.навантаження і тому що подобається. Але цікавість теж пропадає у дітей, коли нічого не відбувається. А місто немаленьке, і мабуть, федерація у місті є. І от питання: “Як розвивається дитячий баскетбол, а ніяк”. І думаю, що далі тільки гірше буде. І в нашій великій країні, все більше відчувається дефіцит талановитих спортсменів. Бо добре, коли талант опинився в Дніпрі, Києві, Черкасах, Одесі, де є клуби і при них школи.

      1

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.