“Прометей” підпише литовського форварда

"Прометей" підпише литовського форварда 1 - basket.com.ua

Провідні європейські видання, серед яких BasketNews та Eurobasket.com, повідомляють про досягнення домовленостей про контракт “Прометея” з литовським форвардом Арнольдасом Кульбокою.

У минулому сезоні 25-річний баскетболіст грав за грецький “Промітеас”. В Єврокубку він набирав 14,7 очка і 5,9 підбирання за 31 хвилину на майданчику.

У 2018 році Арнольдас був обраний на драфті НБА під №55. У сезон-2021/2022 литовець був на контракті з “Шарлотт”, але в НБА зіграв лише 2 матчі. Більшу частину провів у G-лізі за Swarm, за який у 42 матчах набирав 14,2 очка, 5,1 підбирання та 1,3 передачі.

Перед наступним сезоном, який “Прометей” проведе в Єврокубку та Латвійсько-естонською лігою, клуб оголосив про контракти з захисниками Калебом Агадою, Іллею Сидоровим, Маркусом Кудом, Рональдом Марчем, форвардами Олександром Липовим, Іваном Ткаченко, Андрієм Войналовичем, Дейвоном Рідом та Арнольдсом Кульбокою, а також з центровими Онджеєм Балвіном, Таї Одіасе плюс є В’ячеслав Петров, про продовження якого клуб не оголошував, але в останніх новинах сайт клубу пише про нього, як про гравця команди.

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

vodolaz

128
Коментарі: 5Публікації: 7227

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.