Портленд зацікавлений у підписанні зірки в пару Лілларду

Портленд зацікавлений у підписанні зірки в пару Лілларду 1 - basket.com.ua

“Портленд” хоче отримати до складу команди зіркового гравця, який зможе допомогти розігруючому Деміану Лілларду повернути команду до плейоф.

За інформацією інсайдера The Ringer Кевіна О’Коннора із посиланням на джерела в НБА, «Блейзерс» ціавляться захисниками Бредлі Білом з «Вашингтону» та Заком Лавіном з «Чикаго».

Також “Портленд” цікавиться форвардами Майлзом Бріджесом (“Шарлотт”), Джерамі Грантом (“Детройт”) та Джоном Коллінзом (“Атланта”).

Відзначимо, що в активі «Блейзерс» є сьомий пік драфту 2022 року і група молодих гравців, яких потенційно можно використати в рамках трейду

Минулий сезон Портленд завершив на 13 місці, не потрапивши до плейоф вперше за останні 9 років. 

0

Автор публікації

Офлайн 2 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Одна думка про “Портленд зацікавлений у підписанні зірки в пару Лілларду

  1. Yue сказав:

    42,5 млн у Ліларда і мертвий Бледсо за 19,4 + Харт 12,9 і рольовики. Загалом там чимало треба гравців шукати, місце в платьожці чимало ще є, але гравців на обмін не дуже. Або вільних агентів або Ліларда обмінювати і перебудовуватись і танкувати наступні регулярки

    -1

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.