Олеся Малашенко – MVP финальной части Кубка Украины

Олеся Малашенко - MVP финальной части Кубка Украины 1 - basket.com.ua
Джерело: https://fbu.ua/

Визначено володарок індивідуальних нагород за підсумками фінальної частини жіночого Кубка України.

Найкращою захисницею стала американська легіонерка Київ-Баскета Тайлер Дір, яка в трьох матчах набирала в середньому 13.7 очка, робила 4.3 передачі та 1.3 перехоплення (РЕ 12.3). У фіналі лідерка столичного клубу записала до активу 20 очок за 63% реалізації.

Найкращою форвардинею визнано пуерториканську гравчиню Будівельника Ареллу Гуірантес, яка у двох матчах набирала 16.5 очка, 11.0 підбирання, 5.5 передачі та 3.0 перехоплення (РЕ 23.5). У фіналі Гуірантес набрала 22 очка, 14 підбирань та 7 передач.

Найкращою центровою та MVP фінальної частини жіночого Кубка України визнано гравчиню Будівельника та національної збірної України Олесю Малашенко. У фінальній грі представниця передньої лінії столичної команди продемонструвала потужну гру, набравши 33 очка (11/14 двоочкових, 2/3 триочкових, 5/5 штрафних), зробивши 14 підбирань (9 у нападі), 3 перехоплення, 2 передачі та 1 блок-шот, а її рейтинг ефективності становив вражаючі 48 балів.

У двох кубкових матчах Олеся мала середню статистику 24.0 очка, 10.0 підбирання, 2.3 передачі (РЕ 31.3).

«Емоціїї — кайф! Це мій перший Кубок в Україні. Моя вдала гра сьогодні йшла від бажання та серця, адже ми всією командою важко працювали, щоб досягти цієї перемоги і досягли.

Ситуація навколо тисне, але у нас є тренування, зал, наша команда, в якій ми розподіляємо, що і як має бути. Ми продовжуємо тренуватися, хочемо грати та вигравати. Це тільки початок»сказала після матчу Малашенко.

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7192

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.