Майкл Мелоун та Ерік Споельстра підбили підсумки четвертого матчу фінальної серії

Майкл Мелоун та Ерік Споельстра підбили підсумки четвертого матчу фінальної серії 1 - basket.com.ua

Наставники “Денвера” та “Маямі” прокоментували четвертий матч фінальної серії, у якому “Наггетс” здобули перемогу (108:95).

Уже в чотирьох раундах – проти “Міннесоти”, “Фінікса”, “Лейкерс”, а тепер і “Маямі” – наша лава загалом виконала чудову роботу. По ходу всього сезону ті моменти, коли Нікола не грав – це була своєрідна лотерея. Іноді ти дивишся на гру ось так.

Можливо, наш напад виглядав не так гарно, як із Миколою, але коли п’ять хлопців виходять і захищаються, це ключ до того, щоб команда грала добре”, – заявив Майкл Мелоун.

“У нас дуже конкурентоспроможний колектив. Ми домагаємося всього, долаючи труднощі, саме так має бути зроблено прямо зараз, знову. Все, на чому ми збираємося зосередитися, це повернення серії до Майамі. Все може змінитись дуже швидко.

У Денвері буде важка гра, але саме те, що люблять хлопці, зібрані в нашій роздягальні. На момент, коли ми сядемо в літак, все, про що думатиме команда, це повернення серії до Маямі“, – сказав Споельстра.

0

Автор публікації

Офлайн 27 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7374

Одна думка про “Майкл Мелоун та Ерік Споельстра підбили підсумки четвертого матчу фінальної серії

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.