Лука Дончич: “Я підвів Словенію, це моя вина”

Лука Дончич: "Я підвів Словенію, це моя вина" 1 - basket.com.ua

Лідер збірної Словенії Лука Дончич взяв на себе відповідальність за поразку команди у матчі 1/4 фіналу Євробаскету-2022 проти збірної Польщі

“Можливо, я не був готовий повністю, мені зробили укол, але не в цьому справа. Я грав жахливо. Я підвів свою команду. Я підвів усю країну, яка нас підтримувала. Це моя провина. Я проаналізую цей матч і стану кращим”, – сказав Дончич.

Розігруючий через травму пропустив тренування словенської збірної напередодні матчу з Польщею, а по ходу матчу звертався до лікарів.

0

Автор публікації

Офлайн 21 годину

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7178

2 думки про “Лука Дончич: “Я підвів Словенію, це моя вина”

  1. Roman Sozansky сказав:

    Ще до тренера питання. Якщо людина на уколах, навіщо ти даєш йому стільки грати? Авторитет тренера має бути вищим ніж будь-якої зірки, бо він несе відповідальність за результат.
    Впевнений, без Луки словенці б перемогли. Відрізки без нього вони грали дуже добре.

    3
  2. Roman Sozansky сказав:

    Я це саме вчора написав під час перегляду матчу, ще до його завершення, коли Лука заробив 5-й фол. Мене ще й замінусувалию. Взагалі був шокований його настроєм на матч, таке враження, що він одніє пихатістю поляків перемогти зібрався. Найбільше втрат з обох боків зробив, технар за апеляцію до судді, купа непідготовлених кидків, коли партнери були в кращій позиції.

    2

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.