Литовські баскетболісти підтримали Україну на матчах чемпіонату

Литовські баскетболісти підтримали Україну на матчах чемпіонату 1 - basket.com.ua

Поки в Україні триває героїчна боротьба проти рашистської збройної навали, світ продовжує підтримувати героїчну боротьбу нашого народу.

Під час чергових матчів національного чемпіонату підтримку Україні висловили литовські баскетболісти.

Так, Ювентус з Утени спеціально на матч проти Преная виготовив екіпірування з гербом України та гаслом «Слава Україні». Під час та після матчу цю форму продавали вболівальникам, а залучені кошти направлять на допомогу Україні.

Також підтримали нашу країну на матчі Нептунас – Літкабеліс. Перед початком зустрічі гравець господарів Едгар Желіоніс разом з дружиною українкою Тетяною винесли прапор України та закликали припинити війну.

Литовські баскетболісти підтримали Україну на матчах чемпіонату 3 - basket.com.ua Литовські баскетболісти підтримали Україну на матчах чемпіонату 5 - basket.com.ua Литовські баскетболісти підтримали Україну на матчах чемпіонату 7 - basket.com.ua Литовські баскетболісти підтримали Україну на матчах чемпіонату 9 - basket.com.ua Литовські баскетболісти підтримали Україну на матчах чемпіонату 11 - basket.com.ua Литовські баскетболісти підтримали Україну на матчах чемпіонату 13 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 2 роки

Osyvak

11
Коментарі: 1Публікації: 112

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.