Лідер “Кривбасу” минулого сезону знайшов команду в Італії

Лідер "Кривбасу" минулого сезону знайшов команду в Італії 1 - basket.com.ua

Американський захисник Зак Коупленд, який минулий сезон починав у складі БК “Кривбас”, став гравцем італійської “Пістої”.

В Суперлізі він відіграв 16 матчів. В середньому за гру баскетболіст набирав 14,0 очок, віддавав 2,4 передачі, робив 2,8 підбирання та 1,2 перехоплення за 26,3 хвилини на паркеті.

25-річний Зак вдало почав сезон. Він був визнаний MVP другого ігрового тижня сезону. У грі з “Київ-Баскетом” він приніс колективу з Кривого Рогу 46 очок. Тим не менш, надалі його роль в колективі падала і з ним попрощалися.

“Пістоя” вже третій рік грає у другому за силою дивізіоні Італії. До 2020 року команда сім років поспіль була в Серії А, двічі пробивалась в плей-оф, але вилітала в першому раунді.

З 2015 по 2018 рік за клуб грав екс-плеймейкер “Черкаських Мавп” Рональд Мур, а в 2020 році колишній лідер “Ферро” та “Прометея” Ренді Калпеппер.

0

Автор публікації

Офлайн 56 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7455

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.