Кріс Пол назвав сезон, у якому найближче був до чемпіонського титулу

Кріс Пол назвав сезон, у якому найближче був до чемпіонського титулу 1 - basket.com.ua

Один з найкращих плеймейкерів у історії НБА Кріс Пол розповів, у якому сезоні у його команди були кращі шанси на чемпіонство.

Чесно кажучи, той перший рік у “Г’юстоні” був, можливо, другою, третьою чи найкращою командою, в якій я коли-небудь грав. Серйозно ми були як єдине ціле і в захисті, і в нападі.

Якщо говорити про баскетбол, то в ті роки ми грали весь сезон, щоб підготуватися до однієї команди – до “Голден Стейт”. Наш план гри у захисті, план гри у нападі, кожен матч був спрямований на підготовку до “Голден Стейт”, тому що треба грати одним певним чином, щоб перемагати подібні команди“, – сказав Пол.

У сезоні-2017/18 “Рокетс” завершили сезон на першому місці з результатом 65-17. Вони пройшли “Міннесоту” та “Юту” у п’яти матчах. Але програли “Ворріорз” фінал конференції (3-4). У вирішальній грі “Г’юстон” мав “+15”, але не втримав перевагу. Кріс Пол пропускав той матч через травму.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7450

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.