Колишній гравець “Реала” та БК “Київ” оцінив шанси Литви дати бій збірній США на чемпіонаті світу

Колишній гравець “Реала” та БК “Київ” оцінив шанси Литви дати бій збірній США на чемпіонаті світу 1 - basket.com.ua

Легенда литовського баскетболу Рімас Куртінайтіс, який в сезоні 2001/2002 був граючим віце-президентом БК “Київ”, розповів, що думає про шанси команди своєї країни дати бій збірній США на чемпіонаті світу з баскетболу.

“Чи може Литва обіграти США? Коли я побачив, як вони (збірна США – прим.) грає, то однозначно так. Справа не в хороших чи поганих гравцях, а в тому, як вони підходять до чемпіонату, чи як оцінюють свою підготовку. На попередні Олімпіади чи чемпіонати американці часто підходили абсолютно непідготовленими. Вони, мабуть, думають, що прийдуть і все.

Зараз вони не грають командно. Якщо ми будемо працювати під кільцем і ризикувати на периметрі, вдало кидати трьохочкові, то шанси виграти 50 на 50. У нас є всі шанси“, – сказав Куртінайтіс.

Також він розповів, що думає про перемогу над збірною Греції.

Захист проти Волкапа спочатку не працював, але в третій і четвертій чвертях все стало на свої місця. Я б не хотів виділяти окремих баскетболістів. Звичайно, Браздейкіс домінував, але вся команда зіграла добре. Найголовніше, що був настрій і бойовий дух. Ми сьогодні все бачили.

Ми не повинні відпускати цього птаха удачі, тому що ми вловили стиль гри, хорошу хвилю, переможну хвилю, і не варто розслаблятися. У нас є дуже хороші шанси перемогти збірну США. Ми також маємо хороші шанси виграти медалі, чи навіть досягти чогось більшого“, – додав колишній гравець “Жальгіріса” та мадридського”Реала”.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7205

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.