Іссуф Санон: “Дуже шкода, що немає Кеннеді, Клавела та Стефенса — вони показали мені інший рівень баскетболу”

Іссуф Санон: “Дуже шкода, що немає Кеннеді, Клавела та Стефенса — вони показали мені інший рівень баскетболу” 1 - basket.com.ua

Атакуючий захисник “Прометея” Іссуф Санон в інтерв’ю клубній пресслужбі поділився очікуваннями від нового сезону.

– Іссуфе, ти наразі останній, хто офіційно приєднався до складу “Прометея” на сезон 2023/24. Як сильно, на твою думку, змінилася команда?

– Якщо говорити про гравців-легіонерів, то майже всі змінилися, крім мого шановного друга Калеба Агади. Дуже шкода, що немає Кеннеді, Джиана Клавелла, Ді Джея Стефенса. Це хлопці, за якими я сумую. Це легіонери, які показали мені інший баскетбол, інший рівень. І я безмірно їм усім вдячний за те, що вони приділяли мені увагу, допомагали. Сподіваюся, що наші шляхи ще перетнуться, і ми з ними обов’язково зустрінемося.

– Як ти особисто вважаєш, чи буде цей склад “Прометея»”сильніший, ніж минулорічний?

– Ми дізнаємося це тільки у кінці сезону. Якщо посядемо місце вище – то сильніше, якщо не посядемо – не сильніше. Тож відповідь ми знатимемо лише в кінці сезону.

– Влітку бачили твої сторіси, як ти займався, підтримував форму та готувався до сезону. Що саме робив, над чим працював?

– Так, звісно я готувався. Однак не буду дуже детально розповідати, що я робив, оскільки для мене дуже важливо, щоб суперники не знали, над чим я працював. Скажу, що я працював над своїми слабкими якостями. І сподіваюся, що їх у цьому сезоні вже не буде. І все буде зовсім інакше.

– Над чим працюєте на тренуваннях?

– Це складне запитання. Трохи над нападом, трохи над захистом. Намагаємося побудувати свою гру, свій захист. Тренер зараз дає нам установки і по захисту, і по нападу. Тому можу сказати, що працюємо над усім. І звісно, намагаємося знайти спільну мову між гравцями, піймати конект.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 763

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.