Гравець молодіжної збірної України перейшов до естонського “Тарвасу”

Гравець молодіжної збірної України перейшов до естонського "Тарвасу" 1 - basket.com.ua

Гравець збірної України U-20 19-річний Віталій Шиманський перейшов до естонського “Раквере Тарвасу”, повідомляє естонський клуб.

Останні два сезони Шиманський відіграв за “Тернопіль”, де боровся за місце в складі. На нещодавньому чемпіонаті Європи U-20 Віталій був одним з основних бігменів збірної України, набираючи 5,4 очка + 3,4 підбирання за 24 хвилини на майданчику. При цьому Шиманський реалізовував 42,9% триочкових кидків.

“Я хотів би подякувати клубу “Тарвас” за можливість далі розвиватися як баскетболіст і проявити свій потенціал як в Естонсько-Латвійській лізі, так і в лізі внутрішнього чемпіонату.

Я знаю, що естонський баскетбол і місцеві клуби постійно розвиваються, що тут дуже дружні люди.

Я докладу всіх зусиль, щоб досягати цілей клубу та розвивати свої навички”, – сказав Шиманський.

У минулому сезоні Латвійсько-Естонської Ліги “Раквере Тарвас” зайняв передостаннє, 13 місце, з результатом 5-21. Шиманський став четвертим українцем, який зіграє у майбутньому сезоні цього турніру не враховуючи гравців “Прометея” – після Олександра Ковляра, Андрія Войналовича та Віталія Зотова.

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

vodolaz

128
Коментарі: 5Публікації: 7230

3 думки про “Гравець молодіжної збірної України перейшов до естонського “Тарвасу”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.