Гравці Бостона прийшли на тренування у футболках з написом на підтримку гравчині збірної США, яку затримано в росії

Гравці Бостона прийшли на тренування у футболках з написом на підтримку гравчині збірної США, яку затримано в росії 1 - basket.com.ua

Гравці «Бостон Селткікс» напередодні другого матчу фінальну НБА проти «Голден Стейт Ворріорз» (1-0) прийшли на тренування у чорних майках з написом «We are BG» («Ми – Бі Джі») та QR-кодом на спині , який є посиланням на петицію, що закликає до повернення Бріттні Грайнер до США.

Майки одягли Маркус Смарт, Джейлен Браун, Грант Вільямс та інші гравці команди.

Грайнер було затримано 17 лютого в російському аеропорту, наразі її арешт продовжено до 18 червня. Баскетболістці інкримінують контрабанду наркотичних засобів у значному розмірі, що передбачає позбавлення волі терміном від 5 до 10 років.

На початку травня Державний департамент США встановив, що баскетболістку було затримано в росії неправомірно. 

Грайнер є дворазовою олімпійською чемпіонкою у складі збірної США. У жіночій НБА з 2013 року виступає за «Фінікс», 2014-го разом із клубом виграла чемпіонат. Її включено до офіційного списку 25 найкращих гравчинь WNBA.

0

Автор публікації

Офлайн 1 місяць

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Одна думка про “Гравці Бостона прийшли на тренування у футболках з написом на підтримку гравчині збірної США, яку затримано в росії

  1. Yue сказав:

    Свинособаки вже будь яким чином намагаються донести інформацію світу про те що з ними абсолютно ніяких справ мати не варто. Світ вже давно мав відправити рашку до стану кндр. Проте досі є дебіли типу Макрона, які намагаються знайти спільну мову з руснею.

    -1

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.