Форвард збірної України продовжить кар’єру в естонському клубі

Форвард збірної України продовжить кар’єру в естонському клубі 1 - basket.com.ua

Форвард Артем Ковальов (25 років, 208 см) в сезоні 2023/24 виступатиме у складі естонського клубу “Віймсі”. Про перехід українця оголосила пресслужба клубу.

В минулому сезоні Ковальов грав за литовський “Пьєно Жвайгждес”, у складі якого в 28 матчах чемпіонату Литви набирав 4.8 очка та 3.5 підбирання (РЕ 5.6).

Минулого року Артем зіграв у чотирьох матчах відбору на чемпіонат світу-2023 у складі національної збірної України, в яких за 6.8 хвилини набирав 1.5 очка та 2.0 підбирання.

Раніше також виступав в українських “Хіміку” та “Київ-Баскеті”. З южненцями Ковальов ставав чемпіоном України та завойовував національний Кубок.

У минулому сезоні “Віймсі” посів 8 місце в регулярному чемпіонаті і в першому раунді плей-оф поступився “Прометею” (1-2).

«Для мене абсолютно нова ситуація, що e 25 років я найстаріший і найдосвідченіший в команді. Мушу ділитися з командою своїми знаннями та досвідом, які отримав в різних лігах.

Я готовий взяти на себе лідерську роль на площі та поза її межами. Очікування позитивні, ми як молода команда хочемо віддавати все можливе у кожній грі та маємо показати на що ми здатні. Це буде цікавий сезон», – прокоментував Ковальов свій перехід.

Форвард збірної України продовжить кар’єру в естонському клубі 3 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 37 хв.

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 764

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.