Ерік Споельстра та лідери “Гіт” прокоментували результат фіналу НБА

Ерік Споельстра та лідери "Гіт" прокоментували результат фіналу НБА 1 - basket.com.ua

Ерік Споельстра, Джиммі Батлер і Бем Адебайо підбили підсумки фіналу НБА, в якому “Маямі” поступилися “Денверу” (1-4 в серії).

“У нас немає жалю. Іноді трапляється так, що тебе переграють. “Денвер” був кращим за нас як баскетбольна команда в цій серії. Не знаю, коли зможу змусити себе розібрати цю останню зустріч, але вже зараз скажу, що це була, напевно, найзапекліша боротьба з нашого боку в сезоні, найзавзятіша наша гра з погляду захисту. Але навіть цього не вистачило.

Треба віддати належне суперникові. У них чудова команда. Вони роблять правильні речі на майданчику, вони викладаються, їхній тренер робить чудову роботу, у клубі все чітко збудовано, у них сильна культура. “Наггетс” заслужили перемогу цього сезону”, – заявив Споельстра.

“Я просто вдячний за те, що міг грати в одній команді із цими хлопцями. Багато чого в них навчився. Вони дали мені багато чого. Мені б так хотілося зробити це для них, тому що вони напевно на це заслуговують.

Мої чотири сезони у “Маямі”? Було чудово. Багато тут грали шикарні товариші по команді, ми билися разом і мали можливість поборотися за титул, в який я все ще вірю. Ми можемо зробити це як команда, як клуб, як місто», – сказав Батлер.

“Цей сезон багато нам дав, ми здобули важливий досвід. У кожного з нас залишиться своя власна частина, переписана на свій лад історія цього досвіду. І якщо говорити про головну складову, то це буде воля до перемоги.

Забігаючи наперед, скажу, що це одна з улюблених команд, частиною яких я колись був. Ми йшли вперед через злети та падіння. За рахунок волі ми проклали собі шлях туди, де ніхто не очікував нас побачити“, – зізнався Адебайо.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7368

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.