Два гравці НБА не допоможуть Туреччині в пре-кваліфікації Олімпіади

Два гравці НБА не допоможуть Туреччині в пре-кваліфікації Олімпіади 1 - basket.com.ua

Збірна Туреччини не зможе розраховувати на двох гравців НБА в матчах пре-кваліфікації Олімпійських ігор.

Захисник Чеді Осман, якого нещодавно було обміняно з “Клівленда” у “Сан-Антоніо”, та центровий “Г’юстона” Альперен Шенгюн не допоможуть команді цього літа.

Осман попросив Федерацію про відпочинок, в той час як Шенгюн готовий був приєднатись лише на офіційні матчі, що не влаштувало головного тренера команди Ергіна Атамана.

Також збірна Туреччини, скоріш за все, не зможе розраховувати на натуралізовних захисників Скотті Вілбекіна та Шейна Ларкіна. Перший відмовився від виступів за турецьку збірну, а Шейн прибув до табору команди із травмою і змушений пропустити, як мінімум, два тижні.

Візьмуть участь у пре-кваліфікації інші гравці НБА: центровий Омер Юртсвен та захисник Фуркан Коркмаз. Збірна Туреччини наразі готується до домашнього турніру в італійському Борміо.

Нагадаємо, саме Туреччина, а також Ісландія та Болгарія стануть суперниками збірної України в рамках пре-кваліфікації Олімпіади, яка проходитиме в Стамбулі.

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 764

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.