Дреймонд Грін пояснив, чому молодь “Голден Стейт” не прогресує

Дреймонд Грін пояснив, чому молодь "Голден Стейт" не прогресує 1 - basket.com.ua

Ветеран “Голден Стейт Уорріорз” Дреймонд Грін пояснив, чому молоді таланти  Джеймс Вайзмен, Мозес Муді та Джонатан Кумінга поки що не виправдовують очікувань і не стали важливою частиною колективу.

“Наші молоді хлопці опинилися у непростому становищі. Про це взагалі не кажуть. Кумінга був обраний під сьомим номером, Муді під чотирнадцятим, Вайзмен другий номер драфта. Такі хлопці зазвичай опиняються у командах, які ні на що не здатні.

І молодь у таких командах може робити все потрібне для власного розвитку. Але це наш випадок. Тут від людей чекають, щоб вони з першого чи другого сезону приносили користь команді чемпіонського рівня.

Якщо взяти успішних молодих гравців у різних командах – ось дивіться, який цей, а ось ще цей – все це пояснюється тим, що хлопці грають за погані команди. У них є можливість помилятися та робити висновки, зростати за рахунок цього. У наших хлопців такої можливості немає.

У довгостроковій перспективі це допоможе нашим хлопцям, вони вже зараз намагаються робити правильні речі. Але зараз їм важко розвиватися. І завдання нас, ветеранів команди, у тому, щоб робити все необхідне для перемог, полегшуючи цим життя молодим хлопцям“, – сказав Грін.

Вайзмен декілька днів тому був переведений у фарм-клуб. “Воїни” зараз мають показник 10-10 і посідають 11-е місце на Заході.

0

Автор публікації

104
Коментарі: 38Публікації: 7456

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.