Демаркус Казінс різко відреагував на обмін Кріса Пола в “Голден Стейт”

Демаркус Казінс різко відреагував на обмін Кріса Пола в "Голден Стейт" 1 - basket.com.ua

Центровий Демаркус Казінс вважає, що перехід 38-річного розігруючого Кріса Пола в “Голден Стейт Ворріорз” нашкодить команді.

“Чесно кажучи, я не розумію обміну Кріса Пола. “Ворріорз” хотіли розчистити платіжну відомість на наступний сезон. Але що стосується баскетболу, сумісності гравців на корті, то я дійсно не бачу, щоб цей перехід робив “Голден Стейт” краще. Пол – віковий гравець. Ви позбулися молодого перспективного хлопця заради ветерана. Я не применшую нічого з того, що Кріс Пол зробив у своїй кар’єрі. Просто ми говоримо про нинішній етап його кар’єри. Я не уявляю, що він може підсилити “Голден Стейт”, – заявив Казінс.

Пол перейшов в “Голден Стейт” на початку липня в результаті обміну з “Вашингтоном”. “Ворріорз” віддали за нього форварда Патріка Болдуїна (20 років), захисників Джордана Пула (24 роки) і Райана Роллінза (20 років), пік другого раунду драфта-2027 і пік першого раунду драфта-2030, захищений у топ-20.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1932

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.