“Черкаські Мавпи” оголосили про підписання американського захисника

"Черкаські Мавпи" оголосили про підписання американського захисника 1 - basket.com.ua

“Черкаські Мавпи” оголосили про підписання на наступний сезон американського захисника  Армоні Фостера. Він став першим легіонером у складі черкаського клубу у сезоні-2023/24.

Для Фостера український клуб стане першим професійним в кар’єрі. Минулий сезон він провів у команді “Буфалло Буллс”, в середньому набираючи 8,4 очка, 1,8 підбирання та 3,9 передачі.

У сезоні-2021/22 виступав у складі Університету Пенсільванії, допоміг команді пройти до національних півфіналів II Дивізіону. Став фіналістом в змаганнях за звання національного гравця року, набравши в середньому 17.8 очка та 6.5 передач за гру. Його показник точності штрафних кидків перевищив 75%.  Він в середньому набирав 15.1 очка за гру протягом сезону

Раніше “Черкаські Мавпи” оголосили, що в команді залишились Нікіта Руслов, Сергій Кузнецов, Сергій Скіра, Артур Назаренко та Максим Фесун. Плюс клуб підписав досвідчених Андрія Агафонова, Романа Новікова та Андрія Кальніченко.

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

vodolaz

128
Коментарі: 5Публікації: 7227

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.