“Бостон” проти “Фінікса”, важкі виїзди “Далласа” і “Кліпперс”: прев’ю матчів НБА 15 березня

"Бостон" проти "Фінікса", важкі виїзди "Далласа" і "Кліпперс": прев'ю матчів НБА 15 березня 1 - basket.com.ua

«Бостон» – «Фінікс»
Початок: 01:30

«Бостон» (51-14) з відривом лідирує в Східній конференції. Джейлен Браун, Джейсон Тейтум, Деррік Вайт іноді можуть дозволити собі розслабитися, але вдома подібне трапляється дуже рідко. «Фінікс» (38-27) в минулому матчі на виїзді здолав другу команду Сходу «Клівленд» (117:111). Повторити подібний результат проти «Селтікс» буде дуже важко. Зірки «Санз» Кевін Дюрант, Девін Букер і Бредлі Біл повинні показати майже ідеальну гру, а також сподіватися на якісну допомогу Юсуфа Нуркича, Грейсона Аллена і Еріка Гордона.

«Мілвокі» – «Філадельфія»
Початок: 02:00

«Мілвокі» (42-24) зазнав нищівної поразки від «Сакраменто» (94:129) в минулій грі. Все-таки «Бакс» ще не набули стабільності під керівництвом Дока Ріверса, хоча недавня серія з 6 перемог вселила певні надії в цьому плані. Тим не менш, Янніс Адетокумбо, Деміан Ліллард, Брук Лопес, Кріс Міддлтон повернулися додому з важкого турне по Заходу і сподіваються покращити результат в таблиці. «Філадельфія» (36-29) програла 4 з останніх 5 матчів. Якимось дивом «Сксерс» ще не випали з зони плей-офф Сходу. Ситуація може змінитися, якщо Бадді Хілд, Тайріз Максі, Тобіас Харріс, Келлі Убре продемонструють чергову невиразну гру в Вісконсині.

«Х’юстон» – «Вашингтон»
Початок: 02:00

«Хюстон» (30-35) виграв 3 матчі поспіль. «Рокетс» відстають на 4 перемоги від «Голден Стейт», який займає останнє прохідне місце в зоні плей-ін Західної конференції. Діллон Брукс, Джабарі Сміт, Джейлен Грін, Фред Ванвліт ще можуть повернути інтригу в боротьбі за топ-10, хоча травма Альперена Шенгюна дуже заважає команді Іме Удоки. «Вашингтон» (11-54) – номінально прохідний суперник, однак нещодавно команда Брайана Кіфа сенсаційно здолала в гостях «Маямі». У вдалий день лідери «Візардс» Кайл Кузма, Таюс Джонс, Джордан Пул можуть створити проблеми конкурентоздатним опонентам, тому гравці «Рокетс» повинні вийти на паркет максимально сконцентрованими.

«Чикаго» – «Кліпперс»
Початок: 02:00

«Чикаго» (32-34) проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Індіани» (132:129 ОТ). Демар Дерозан, Нікола Вучевич, Кобі Вайт принесли «Буллз» доволі несподівану перемогу, але накопичили втому. «Кліпперс» (41-23) постараються цим скористатися, хоча на легку прогулянку підопічним Тайрона Лю точно не слід розраховувати. Тиждень тому «Лос-Анджелес» вдома переграв «Чикаго» (112:102) з двозначною різницею. У гостях Джеймс Харден, Пол Джордж ризикують зіткнутися з більшими труднощами, особливо враховуючи травму їх зіркового партнера Кавая Ленарда, участь якого в матчі під питанням.

«Оклахома» – «Даллас»
Початок: 04:00

«Оклахома-Сіті» (45-20) пропустила на перше місце в Західній конференції «Денвер». Молоді зірки «Тандер» Шей Гілджес-Александер, Джош Гідді, Чет Хомлгрен не кращим чином справляються з психологічним тиском через відсутність досвіду боротьби за високі позиції. «Даллас» проведе «бек-ту-бек після матчу з «Голден Стейт (109:99). Лука Дончич отримав травму підколінного сухожилля і може не зіграти в Оклахома-Сіті. В такому випадку «Маверікс» знадобиться підвищена середня продуктивність Кайрі Ірвінга, Пі Джей Вашингтона, Тіма Хардвея і Деніела Геффорда, щоб претендувати на позитивний результат.

«Портленд» – «Нью-Йорк»
Початок: 04:00

«Портленд» (19-46) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Атлантою» (106:102). Анферні Саймонс (36 очок, 7 підбирань, 8 передач) і Деандре Ейтон (33 очки, 19 підбирань) видали феєричну гру, однак навряд чи вони зроблять це вдруге поспіль. Інші потенційні герої в складі «Трейл Блейзерс» також не проглядаються. «Нью-Йорк» (38-27) дочекався відновлення після травм О Джи Анунобі і Джейлена Брансона. «Нікс» націлені зберегти поточне четверте місце на Сході і є явним фаворитом протистояння з «Портлендом».

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1824

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.