Артем Сліпенчук: “Ми, на жаль, цей бабл провалили”

Артем Сліпенчук: "Ми, на жаль, цей бабл провалили" 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Черкаських Мавп” Артем Сліпенчук прокоментував поразку від “Київ-Баскета”.

Дякую команді за другу половину. Була інша агресія і енергетика, виглядали баскетболісти набагато краще.

“Черкаські Мавпи”, на жаль, цей бабл провалили. Я маю на увазі не тільки результат, а й рівень гри. З “Політехнікою” і “Київ-Баскетом” ми виглядали погано тактично offense-defense. 

Я не хочу придумувати оправдання, але Лейттеренс приїхав лише на три тренування, лише одне з яких було 5 на 5. Але я вже втомився це казати кожну прессконференцію, нікому від цього не легше.

Продовжимо тренуватися, залишилося не так багато матчів, ми в кожній грі будемо намагатися дати максимум. Звісно, що наша offense-defense ще далека від того, що ми хочемо, але на це є об’єктивні причини.

Чи спить Рід за нашим часовим поясом? Ну він приїхав з Азербайджану, я думаю, що він не відчуває проблем з часовим поясом. Я не сплю з ним, тому не знаю (посміхається – прим.). Він не казав нічого такого. Звісно, для нього тяжко – багато нової інформації. За три дні це тяжко“, – сказав Сліпенчук.

0

Автор публікації

Офлайн 32 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7456

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.