Володимир Коваль: “Ми сьогодні перемогли дуже міцну команду”

Володимир Коваль: "Ми сьогодні перемогли дуже міцну команду" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Дніпро» – «Черкаські Мавпи»

Олександр Тіщенко, центровий «Черкаських Мавп»:

– Враження класні, хоча це може дивно звучати, тому що програли -20. Вважаю, що рахунок не по грі. Три чверті достатньо непогано грали, був рівний рахунок. Не всі задачі тренера виконали, але багато що виходило в захисті і це дозволяло бути в грі. В четвертій чверті десь втратили концентрацію. «Дніпро», як і всі команди, може покарати за будь-яку помилку, тому рахунок такий як є. В цілому мені сподобалася віддача команди. Я не так давно тут. У порівнянні з минулою грою проти «Кривбаса» провели роботу над помилками. Тренер з кожним говорив індивідуально. Сьогодні налаштувались, але гра триває 40 хвилин. Ми були в фокусі 30 хвилин, тому програли.

Артем Сліпенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– Не соромно за хлопців і гру. Три четверті грали добре, але четверта була провальною. 12 очок пропустили за перші три хвилини, змінився ритм гри і маємо те, що маємо. Життя продовжується. Готуємося до остатнього баблу і плей-офф. Будемо намагатися робити все можливе. Вітаю «Дніпро» з заслуженою перемогою. Вибачаюсь за такий результат перед нашими вболівальниками, але робимо максимум.

Станіслав Тимофеєнко, форвард «Дніпра»:

– Сподівався, що буда важка гра. У «Черкаських Мавп» дуже багато досвідчених гравців, особливо Андрій Агафонов має великий досвід. Головне, що впоралися в лоу-пості. Суперники дуже багато будують гру через це. Завдяки цьому змогли дотиснути їх в заключній чверті. Зробили 50% по Кубку. Залишилося завершити справу в Києві.

Володимир Коваль, головний тренер «Дніпра»:

– Ми розраховували на таку гру. «Черкаські Мавпи» – габаритна досвідчена команда. Вони сьогодні це довели на паркеті. Ми готувалися, але вони кидали з шаленим відсотком в першій половині. Наш план на гру працював, все-таки в другій половині нічого не змінили. Хлопці молодці. Витримали тиск під кошиком. Вітаю всіх з виходом в «Фінал чотирьох». Ми сьогодні перемогли дуже міцну команду.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1859

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.