Джеремі Сохан не допоможе збірній Польщі на Євробаскеті-2022

Джеремі Сохан не допоможе збірній Польщі на Євробаскеті-2022 1 - basket.com.ua

Молода зірка польського баскетболу Джеремі Сохан оголосив про своє рішення не грати на Євробаскеті-2022.

Вібраний на драфті НБА 2022 під 9 номером Сахан опублікував заяву, в якій він пише про мотиви свого рішення пропустити Євробаскет.

“Після тривалих обговорень із “Сан-Антоніо”, моїм агентом і сім’єю ми вирішили, що я залишуся в Сан-Антоніо, щоб продовжити підготовку до мого першого сезону в НБА – найважливішого і найдовшого сезону в моїй кар’єрі.

Мені лише 19 років, і для мого розвитку надзвичайно важлива належна фізична та психологічна підготовка щонайменше до 82 матчів у наступному сезоні – я сподіваюся стати важливим елементом “шпор” і національної збірної Польщі на роки”, — пояснив форвард .

“Ми шкодуємо, що Джеремі не приїде до збірної цього року. Однак ми повністю розуміємо його рішення. Це найважливіший момент у його кар’єрі на даний момент. Ми сподіваємося, що він добре попрацює в підготовчому періоді і в найближчі роки стане одним із ключових гравців польської національної команди”, – сказав спортивний директор збірної Польщі Лукаш Кошарек.

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7155

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.