“Будівельник” повернув до складу лідера команди

"Будівельник" повернув до складу лідера команди 1 - basket.com.ua

Один із найкращих українських баскетболістів та лідер “Будівельника” минулого сезону Богдан Близнюк повертається до команди, ставши першим підписанням команди цього літа.

Близнюк перейшов до “Будівельника” минулого літа з “Київ-Баскета”, де двічі став найкращим легким форвардом чемпіонату за версією ФБУ, і в 31 матчі Суперліги 2021/22 приносив “Будівельнику” 11,3 очка + 3,8 підбирання + 2,4 передачі. Богдан влучав 60,2 % двоочкових кидків.

У 3-х матчах відбору на Кубок Світу за збірну України Близнюк мав наступну статистику: 12,0 очка + 4,7 підбирання + 2,3 передачі, при 66,7% двоочкових.  Липневі матчі він пропустив, але потрапив до попередньої заявки на матчі у серпні та на Євробаскет-2022.

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7155

9 думок про ““Будівельник” повернув до складу лідера команди

  1. Владимир Житомирский сказав:

    Он не украинский баскетболист, а игрок сборной Украины. Украинец, не может быть одновременно гражданином 2 и более стран. Если он откажется от американского гражданства, то тогда станет гражданином Украины, и, собственно – украинским баскетболистом.

    -2

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.