Богдан Близнюк приєднався до табору збірної України

Богдан Близнюк приєднався до табору збірної України 1 - basket.com.ua

Чоловіча збірна України завершила перші дні тренувального збору, який присвячено підготовці до серпневих матчів відбору на ЧС-2023, а також фінальній частині Євробаскета-2022.

Команда Айнарса Багатскіса тренується в Ризі, де 24 серпня зіграє домашній матч проти команди Італії (квитки тут). В другому матчі серпневого ігрового вікна Україна на виїзді протистоятиме Ісландії.

У суботу, 5 серпня, до табору збірної України прибув форвард Богдан Близнюк. Очікується прибуття гравців НБА Олексія Леня та Святослава Михайлюка; захисник буде в збірній вже 8 серпня. Всі інші гравці, які увійшли до розширеної заявки, наразі тренуються в Ризі.

Головний тренер повідомив про те, що окрім запланованих контрольних матчів наша команда 7 серпня також зіграє підготовчий матч проти другої збірної Литви.

Після липневих матчів гравці трохи відпочили, приділили увагу родинам, банально відпочинку, але й декілька гравців не могли тренуватися, адже відновлювалися після певних пошкоджень. Але в житті немає проблем, а є ситуації, які треба виправити. Можливо, десь в перших контрольних матчах нам доведеться грати “за годинником”, скорочувати чийсь ігровий час, але найголовніше, що у хлопців є бажання працювати”, — сказав Багатскіс напередодні першої контрольної гри з литовцями.

Нагадємо, після відбору на ЧС-2023 наша команда зіграє у фінальній частині Євробаскета-2022. Чемпіонат Європи пройде в чотирьох країнах з 1 по 18 вересня. Україна зіграє у групі С в Мілані, де також будуть представлені Італія, Греція, Хорватія, Великобританія та Естонія. Перший матч нашої команди – проти Великобританії 2 вересня.

Богдан Близнюк приєднався до табору збірної України 3 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 2 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.