Євген Мурзін: “Дуже багато втрат у нас, не впоралися з Джексоном. Це основні причини поразки”

Євген Мурзін: "Дуже багато втрат у нас, не впоралися з Джексоном. Це основні причини поразки" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Старий Луцьк» – «Говерла-Прикарпаття»

Ярослав Кадигроб, форвард «Прикарпаття-Говерли»:

– Дуже радий повернутися в команду. «Говерла» для мене як друга сім’я. Гарно тут зустріли. Вчора виграли, класні емоції, дуже задоволені. Сьогодні настрій був боротися, битися до кінця. Гра була непоганою, але ключовими стали втрати. Дуже багато втрат, за рахунок цього програли. Є моя провина. Не влучив з під-кільця. Мені особисто соромно. Важливі очки треба забивати в такий момент.

Будемо готуватися далі. Незадоволені, що не пройшли, але хлопці дуже класно билися. На баблах не вистачало вболівальників, а зараз ніби потрапляєш на концерт. Тебе підтримують, коли забиваєш. Звичайно, так краще грати. По баскетбольному все розумію, в команді зустріли добре. Всіх знаю, адаптація пройшла максимально круто. Відчуваю, що до мене ставляться добре.

Євген Мурзін, головний тренер «Прикарпаття-Говерли»:

– «Старий Луцьк» краще грав в захисті і нападі. Дуже багато втрат у нас – 22. Плюс не впоралися з Джексоном. Це основні причини поразки. Гарна атмосфера, дуже приємно грати з вболівальниками.

Володимир Коцько, захисник «Старого Луцька»:

– Готувалися на протязі трьох тижнів до Кубку. Розбирали «Запоріжжя» і «Говерлу». Рівна гра була. В кінцівці за рахунок захисту і характеру вибороли перемогу. 9 числа «Фінал чотирьох». Будемо розбирати суперників. Не знаю як випаде жереб, але хочеться вийти в фінал. Думаю, що є на це всі шанси.

Дмитро Чайковський, головний тренер «Старого Луцька»:

– Зараз тільки одні емоції. Хочеться подякувати ЗСУ за можливість переживати такі приємні миттєвості. Вітаю всіх наших вболівальників. Знаю, що матчі дивилися в Луцьку. Бажаю хлопцям ще неодноразово в цьому сезоні переживати такі миттєвості. Дякую «Говерлі» за бойовий матч. Дякую вболівальникам. Більше 2 років не відчували таких емоцій. Дякую організаторам за чудовий кубковий бабл. Маю надію, що в «Говерли» також будуть приємні миттєвості в цьому сезоні. До зустрічі в Києві на «Фіналі чотирьох».

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1854

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.