“Філадельфія” проти “Нью-Йорка”, “Лейкерс” приймають “Денвер”: прев’ю матчів плей-офф НБА 26 квітня

"Філадельфія" проти "Нью-Йорка", "Лейкерс" приймають "Денвер": прев'ю матчів плей-офф НБА 26 квітня 1 - basket.com.ua

«Орландо» – «Клівленд»
Початок: 02:00

«Клівленд» з двозначною різницею виграв два перші матчі серії проти «Орландо» (97:83, 96:86). В останній зустрічі «Кавальєрс» було трохи важче, але Донован Мітчелл (23 очки, 8 підбирань), Еван Моблі (17 очок, 7 підбирань), Джарретт Аллен (16 очок, 20 підбирань) і Даріус Гарленд (15 очок) все одно чудово впоралися зі своєю роботою. Молодим зіркам «Меджик» Францу Вагнеру, Паоло Банкеро, Джейлену Саггзу просто не дають проявити себе в нападі. Вагнер і Банкеро в другій грі зробили 12 втрат на двох.

Поки що захисна стратегія «Клівленда» працює, хоча підопічним Джей Бі Бікерстаффа ще доведеться багато попрацювати для оформлення путівки в наступний раунд. Вдома «Орландо» цілком здатен вирівняти становище в серії, а також нарешті знайти свій атакувальний ритм. З іншого боку, «Меджик» відчувають тиск, не маючи права на помилку. Навіть одна домашня поразка фактично стане вироком для команди Джамала Мозлі і майже на 100% позбавить шансів пройти далі.

«Філадельфія» – «Нью-Йорк»
Початок: 02:30

«Філадельфія» поступається «Нью-Йорку» 0-2 за підсумками двох виїздів на «Медісон Сквер Гарден». Остання зустріч «Сіксерс» і «Нікс» виявилася надзвичайно драматичною і при цьому скандальною. «Нью-Йорк» на останній хвилині забив два триочкових і відіграв дефіцит -5, здобувши перемогу з рахунком 104:101. «Філадельфія» жалілася на суддівство, причому небезпідставно. Згідно звіту НБА, рефері допустили 5 помилок проти команди Ніка Нерса протягом двох останніх хвилин.

Головна зірка «Сіксерс» Джоел Ембіід впевнено заявив, що його команда краща за «Нікс» і він разом з партнерами Тайрізом Максі, Тобіасом Харрісом, Бадді Хілдом здобуде перемогу в серії. У Донте Дівінченцо, Джейлена Брансона, О Джи Анунобі інша думка на цей рахунок. «Нью-Йорку» буде надзвичайно важко хоча б раз виграти в Філадельфії, однак поки саме підопічні Тома Тібодо контролюють серію. «Сіксерс» змушені відіграватися, що може призвести до надмірної нервозності на паркеті.

«Лейкерс» – «Денвер»
Початок: 05:00

«Лейкерс» в минулому матчі програли «Денверу» (99:101) і тепер поступаються 0-2 в серії. Це була десята поспіль поразка «Лос-Анджелеса» в протистоянні з «Наггетс». Для підопічних Дарвіна Хема вона стала особливо прикрою з урахуванням деталей. «Лейкерс» лідирували +20 по ходу третьої чверті, але потім втратили всю перевагу і пропустили вирішальний кидок з середньої дистанції від Джамала Мюррея під фінальну сирену. Після такого дуже важливо не потрапити в психологічну яму.

«Денвер» зробив вагомий крок для виходу в наступну стадію. Можливо, Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Аарон Гордон. Майкл Портен не зможуть виграти серію всуху, як минулого року. Тим не менш, Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел, Остін Рівз мало що здатні протиставити команді Майка Мелоуна на довгій дистанції. «Лейкерс» потрібно докладати титанічних зусиль, щоб хоч раз перемогти «Наггетс», в той час як діючі чемпіони можуть дозволити собі певну розслабленість і навіть в такому випадку долати «Лейкерс», як показала друга гра.

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1870

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.