Важливі виїзди лідерів Заходу, черговий складний іспит для “Мілвокі”: прев’ю матчів НБА 7 лютого

Важливі виїзди лідерів Заходу, черговий складний іспит для "Мілвокі": прев'ю матчів НБА 7 лютого 1 - basket.com.ua

«Індіана» – «Х’юстон»
Початок: 02:00

«Індіана» (28-23) дочекалася відновлення після травми Тайріза Халібертона, який тепер повинен якнайшидше знайти спільну мову з нещодавно придбаним Паскалем Сіакамом. Поки що «Пейсерз» схильні до провалів. «Х’юстон» (23-26) теоретично здатен цим скористатися, однак команда Іме Удоки жахливо грає у гостях (8-17). Лідери «Рокетс» Альперен Шенгюн, Діллон Брукс, Фред Ванвліт часто виглядають розгубленими, коли їдуть в чуже місто.

«Бруклін» – «Даллас»
Початок: 02:30

«Бруклін» (20-29) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Голден Стейт» (98:109). Лідери «Нетс» Спенсер Дінвідді, Кем Томас і Мікал Бріджес накопичили втому. «Даллас» теж зіграє другий день поспіль після виїзду до «Філадельфії» (118:102). В цілому «Маверікс» більш вмотивовані, що може стати вирішальним фактором в протистоянні. Крім того, в склад команди Джейсона Кідда повернувся Кайрі Ірвінг, який відразу став якісним помічником для Луки Дончича на паркеті.

«Маямі» – «Орландо»
Початок: 02:30

«Маямі» (26-24) награє оновлений склад з Террі Розіром, який поки що не найкращим чином взаємодіє з Джиммі Батлером, Бемом Адебайо і Тайлером Хірро. Через це «Хіт» почали регулярно програвати і відкотилися в зону плей-ін Східної конференції. «Орландо» (27-23) теж туди опустився після травми Франца Вагнера. Нещодавно Вагнер повернувся на паркет, «Меджик» поступово набрали оберти. Останнім часом «Орландо» демонстрував більш якісний баскетбол, тому у гостей є непогані шанси стати переможцем в дербі Флориди.

«Нью-Йорк» – «Мемфіс»
Початок: 02:30

«Нью-Йорк» (32-18) втратив через травми О Джи Анунобі і Джуліуса Рендла. «Нікс» стали більш вразливими, але Джейлен Брансон, Джош Харт і Донте Дівінченцо в цілому здатні здобувати результат для команди Тома Тібодо. Особливо проти аутсайдерів типу «Мемфіса» (18-32). У «Гріззліз» 5 поразок поспіль і суттєві кадрові проблеми. На попередній матч із «Бостоном» (91:131) в складі команди Тейлора Дженкінса на паркет вийшли лише два гравці з повноцінними контрактами: Люк Кеннард та Девід Родді. 13 гравців основи, включаючи Джарена Джексона, Санті Альдаму, Заїра Вільямса, зараз перебувають у лазареті.

«Чикаго» – «Міннесота»
Початок: 03:00

«Чикаго» (23-27) тримається в зоні плей-ін Сходу. Вище 9 місця команда Біллі Донована навряд чи підніметься, враховуючи провал на початку сезону. Лідери «Буллз» Демар Дерозан, Нікола Вучевич, Алекс Карузо, Андре Драммонд, Кобі Вайт схильні періодично втрачати концентрацію на паркеті. «Міннесота» (35-15) веде боротьбу за перше місце в Задній конференції. «Тімбервулвз» часто втрачали очки з андердогами останнім часом. Карл-Ентоні Таунс, Руді Гобер, Ентоні Едвардс і Майк Конлі мають розібратися в помилках, інакше пропустять вперед в таблиці «Оклахому», «Кліпперс» і «Денвер».

«Юта» – «Оклахома»
Початок: 04:00

«Юта» (25-26) пройшла через певний спад, але залишилася в зоні плей-ін Заході. Лаурі Маркканен, Джон Коллінз, Джордан Кларксон, Вокер Кесслер повернулися додому після турне по Сходу і постараються порадувати фанатів «Джаз». «Оклахома-Сіті» (35-15) ділить перше місце з «Міннесотою» в даний момент. Будь-яка втрата очок призведе до негативних наслідків для «Тандер», яким в спину також дихають «Денвер» і «Кліпперс». Не дуже досвідчені Чет Холмгрен, Джош Гідді, Шей Гілджес-Александер через це явно нервують, свідченням чого є вимучена перемога в попередньому домашньому матчі проти аутсайдера «Торонто» (135:127 ОТ).

«Фінікс» – «Мілвокі»
Початок: 05:00

«Фінікс» (29-21) повернувся з виснажливого турне по Сходу, яке тривало близько двох тижнів. Команда Френка Вогеля завершила його з балансом 3-3. Вдома лідери «Санз» Кевін Дюрант, Девін Букер і Бредлі Біл збираються демонструвати кращий відсоток перемог. «Мілвокі» (33-17) програв 3 з 4 матчів під керівництвом нового головного тренера Дока Ріверса. Очевидно, що зірки «Бакс» Деміан Ліллард, Янніс Адетокумбо, Кріс Міддлтон ще звикають до вимог Ріверса. В даний момент шанси «Мілвокі» на успіх в Аризоні дуже невеликі.

0

Автор публікації

Офлайн 21 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1908

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.