Важкий виїзд команди Леня, ключова гра сезону для “Голден Стейт”: прев’ю матчів НБА 5 квітня

Важкий виїзд команди Леня, ключова гра сезону для "Голден Стейт": прев'ю матчів НБА 5 квітня 1 - basket.com.ua

«Даллас» – «Атланта»
Початок: 02:30

«Даллас» (45-30) перервав серію з 7 перемог в минулому матчі з «Голден Стейт» (100:104). Тим не менш, «Маверікс» піднялись в зону плей-офф Західної конференції і втримуються там, а Лука Дончич, Кайрі Ірвінг. Пі Джей Вашингтон, Тім Хардвей збираються почати нову вдалу серію. «Атланта» проведе «бек-ту-бек» після гри проти «Детройта» (121:113). «Хоукс» в будь-якому випадку були б аутсайдером гостьового протистояння з «Далласом». Втома Деджонте Мюррея, Джейлена Джонсона, Деандре Хантера, Клінта Капели і Богдана Богдановича тільки грає на руку господарям і збільшує їх шанси на успіх.

«Маямі» – «Філадельфія»
Початок: 02:30

«Маямі» (42-33) і «Філадельфія» (41-35) – конкуренти за пряму путівку в плей-офф Східної конференції. «Хіт» випереджають «Сіксерс» і продовжать це робити навіть у випадку поразки в особистій зустрічі. Хоча оступатися команді Еріка Споельстри вкрай небажано, інакше позиції серйозно похитнуться. У гостей відновився Джоел Ембіід, який разом з Келлі Убре, Тайрізом Максі, Кайлом Лоурі Тобіасом Харрісом і Бадді Хілдом збирається ударно провести кінцівку регулярного чемпіонату. Зірки «Маямі» Джиммі Батлер, Бем Адебайо, Террі Розір повинні максимально скористатися перевагою домашнього паркету у протистоянні з «Сіксерс», щоб потім без нервів догравати останні декілька матчів.

«Нью-Йорк» – «Сакраменто»
Початок: 02:30

«Нью-Йорк» (44-31) програв три матчі поспіль і випав з топ-4 Східної конференції. Спад «Нікс» виглядає доволі несподіваною, оскільки після травм відновилися Джейлен Брансон, О Джи Анунобі і Мітчелл Робінсон, а Донте Дівінченцо, Джош Харт, Прешес Ачіува демонстрували доволі якісний баскетбол. «Сакраменто» (44-31) бореться за пряму путівку в плей-офф Заходу. «Кінгз» дуже потрібна перемога в Нью-Йорку, щоб не відстати від конкурентів. У Домантаса Сабоніса, ДеАарона Фокса, Кігана Мюррея, Олексія Леня є потенціал її здобути. Команді Майка Брауна навряд чи буде просто на «Медісон Сквер Гарден», однак «Кінгз» в нинішньому сезоні доволі часто долають конкурентоздатних суперників, коли їх не вважають явним фаворитом.

«Хюстон» – «Голден Стейт»
Початок: 03:00

«Х’юстон» (38-37) і «Голден Стейт» (41-34) в особистій зустрічі фактично визначать долю останнього прохідного місця в плей-ін Західної конференції. «Рокетс» відновлять інтригу в боротьбі з «Ворріоз» у випадку перемоги, а поразка стане вироком для команди Іме Удоки і позбавить її реальних шансів піднятися на 10 місце. Господарі нещодавно виграли 11 матчів поспіль, але в останніх двох поступалися. Гості мають серію з 5 перемог. Джейлен Грін, Фред Ванвліт, Діллон Брукс повинні повернути свою кращу форму, інакше Стефен Каррі, Джонатан Кумінга і Клей Томпсон без особливих проблем їх перекидають.

«Кліпперс» – «Денвер»
Початок: 05:00

«Кліпперс» (47-28) тримаються в топ-4 Заходу, не дивлячись на періодичні поразки. Кавай Ленард, Пол Джордж, Рассел Вестбрук прагнуть зберегти цю позицію. На більше «Лос-Анджелес» не розраховує, хоча не так давно знаходився поруч з лідируючим в конференції «Денвером» (53-23) в турнірній таблиці. Зірки «Наггетс» Нікола Йокич, Аарон Гордон, Майкл Портер. Джамал Мюррей перебувають в хорошій формі. Команді Майка Мелоуна буде складно виграти в Лос-Анджелесі, але задача цілком реальна для виконання.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1934

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.