Важкі виїзди “Голден Стейт” і “Лейкерс”, Йокич чекає в гості Дюранта: прев’ю матчів НБА 28 березня

Важкі виїзди "Голден Стейт" і "Лейкерс", Йокич чекає в гості Дюранта: прев'ю матчів НБА 28 березня 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Бруклін»
Початок: 01:00

«Вашингтон» (14-58) і «Бруклін» (27-45) не вирішують ніяких завдань до кінця регулярного чемпіонату. Номінально «Нетс» трохи сильніше «Візардс», але останні несподівано здобули три перемоги поспіль і вибралися з останнього місця в Східній конференції, де тепер перебуває «Детройт». Цілком можливо, у Дені Авдії, Джордана Пула, Кайла Кузми вистачить запалу перекидати ще й Денніса Шрьодера, Мікала Бріджеса і Кема Томаса.

«Орландо» – «Голден Стейт»
Початок: 01:00

«Орландо» (42-29) зазнав болючої поразки від «Сакраменто» (107:109). Тим не менш, «Меджик» все ще мають хороші шанси потрапити в топ-4 Східної конференції. Для цього Паоло Банкеро, Францу Вагнеру, Коулу Ентоні бажано взяти очки проти «Голден Стейт» (37-34), який проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Маямі» (113:92). Стефен Каррі, Клей Томпсон, Кріс Пол впевнено розібралися з суперником, але лідери «Ворріорз» накопичили втому. Далеко не факт, що команда Стіва Керра вдруге поспіль буде настільки ж ефективною на паркеті.

«Шарлотт» – «Клівленд»
Початок: 01:00

«Шарлотт» (17-54) «зливає» залишок сезону. Серія поразок «Хорнетс» складає 5 матчів. Васіліє Міцич, Майлз Бріджес, Брендон Міллер, Грант Вільямс не особливо хочуть її переривати. «Клівленду» (44-28) це грає на руку. Тим не менш, «Кавальєрс» ризикують оступитися навіть проти аутсайдера, враховуючи відсутність травмованих Донована Мітчелла, Макса Струса і Евана Моблі.

«Атланта» – «Портленд»
Початок: 01:30

«Атланта» (32-39) вже фактично забронювала собі місце в плей-ін Сходу. Деджонте Мюррей, Деандре Хантер, Богдан Богданович грають без зайвого тиску і часто здобувають для «Хоукс» результат. «Портленд» (19-53), за великим рахунком, не має мотивації. Скоріш за все, Джеремі Грант, Анферні Саймонс, Деандре Ейнтон їдуть в Джорджию взагалі без жаги битися за позитивний результат.

«Торонто» – «Нью-Йорк»
Початок: 01:30

«Торонто» (23-49) і «Нью-Йорк» (43-28) знаходяться на різних полюсах таблиці Сходу. «Нікс» – явний фаворит протистояння з «Репторс». Хоча певна принциповість в цій парі присутня. Можливо, Ар Джей Барретт і Іммануїл Квіклі хочуть довести «Нью-Йорку», що той даремно обміняв їх в канадський клуб на О Джи Анунобі перед дедлайном.

«Філадельфія» – «Кліпперс»
Початок: 01:30

«Філадельфія» чотири дні тому перемогла «Кліпперс» (121:107) на виїзді. Бадді Хілд, Келлі Убре, Кайл Лоурі, Тайріз Максі постараються перекидати Джеймса Хардена, Кавая Ленарда, Пола Джорджа і Рассела Вестбрука вдома. «Сіксерс» це цілком може вдатися. Команда Ніка Нерса перебуває не в кращій формі, але й «Лос-Анджелес» в даний момент не демонструє феєричний баскетбол.

«Мемфіс» – «Лейкерс»
Початок: 02:00

«Мемфіс» (24-48) дограє регулярний чемпіонат без мотивації. При цьому Дезмонд Бейн, Джарен Джексон, Санті Альдама, Джи Джи Джексон іноді здатні влаштувати апсет фаворитам. «Лейкерс» (40-32) проведуть «бек-ту-бек» після важкого виїзду до «Мілвокі» (128:124 2 ОТ). Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел, Остін Рівз, Руї Хачімура чудово попрацювали, але накопичили втому. В матчі проти «Гріззліз» ризикує знову не зіграти Леброн Джеймс, який заліковує проблемний гомілкостоп. Команда Дарвіна Хема все одно залишається фаворитом, однак теоретично цілком може втратити очки проти аутсайдера.

«Міннесота» – «Детройт»
Початок: 02:00

«Міннесота» (49-22) призвичаїлася здобувати результат без травмованого Карла Ентоні-Таунса. «Тімбервелвз» мають лише на одну поразку більше, ніж лідери Західної конференції «Денвер» і «Оклахома». Руді Гобер, Ентоні Едвардс, Майк Конлі, Наз Рід точно не збираються розслаблятися. «Детройт» (12-60) мало що здатен протиставити команді Кріса Фінча. У «Пістонс» багато гравців вибули до кінця сезону через травму, а мотивація Джейлена Дюрена, Евана Фурнье, Джейдена Айві та інших залишає бажати кращого.

«Оклахома» – «Х’юстон»
Початок: 02:00

«Оклахома-Сіті» (50-21) проведе «бек-ту-бек» після вдалого виїзду до «Нью-Орлеана» (119:112). Шей Гілджес-Александер, Чет Холмгрен, Джош Гідді повинні якнайшвидше відновитися, оскільки на «Тандер» чекає черговий складний суперник. «Х’юстон» (36-25) виграв 9 матчів поспіль. «Рокетс»хочуть потрапити в плей-ін, тому Фред Ванвліт, Діллон Брукс і Джейлен Грін викладуться на повну в Оклахома-Сіті. Хоча навіть за таких умв підопічним Іме Удоки буде дуже непросто здобути позитивний результат.

«Чикаго» – «Індіана»
Початок: 02:00

«Чикаго» (34-38) програв три матчі поспіль. Можливо, Демар Дерозан, Кобі Вайт, Алекс Карузо, Нікола Вучевич вже бережуть сили на плей-ін, куди «Буллз» з вірогідністю майже 100% потраплять з 9 місця. «Індіана» (41-32) поки не може розслабитися, оскільки бореться за пряму путівку в плей-офф Сходу. У лідерів «Пейсерз» Майлза Бріджеса, Паскаля Сіакама і Тайріза Халібертона зараз вище мотивація, що може стати вирішальним фактором у протистоянні з «Буллз».

«Юта» – «Сан-Антоніо»
Початок: 03:00

«Юта» (29-43) програла 6 матчів поспіль. «Джаз» почали відверто «зливати», коли зрозуміли, що програють конкуренцію «Ворріорз» і «Рокетс» в боротьбі за плей-ін. Джордан Кларксон, Лаурі Маркканен, Джон Коллінз мають хороший шанс нарешті порадувати рідну публіку. У «Сан-Антоніо» (16-56) зараз як мінімум не більше мотивації. Віктор Вембаньяма, Джеремі Сохан, Девін Вассел останнім часом іноді виступали доволі непогано, але це не значить, що вони зможуть принести «Сперс» гостьову перемогу в Солт-Лейк-Сіті.

«Денвер» – «Фінікс»
Початок: 04:00

«Денвер» (51-21) поки очолює турнірну таблицю Західної конференції. «Наггетс» дуже потужно виглядають протягом останнього місяця, однак Ніколі Йокичу, Аарону Гордону, Майклу Портеру, Джамалу Мюррею ще дуже рано розслаблятися. «Фінікс» (42-30) – непростий суперник, який здатен створити проблеми команді Майка Мелоуна. «Санз» хочуть здобути пряму путівку в плей-офф. У Кевіна Дюранта, Девіна Букера, Бредлі Біла є певні проблеми зі стабільністю, але у вдалий день вони як мінімум здатні нав’язати гідний супротив діючим чемпіонам.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1830

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.