Валерій Плеханов: “Проаналізуємо, що сталося. Команда більшу частину сезону йшла другою-третьою”

Валерій Плеханов: "Проаналізуємо, що сталося. Команда більшу частину сезону йшла другою-третьою" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Черкаські Мавпи» – «Запоріжжя»

Олександр Сізов, захисник «Запоріжжя»:

– Нам не вистачило ротації. Це не відмовки, деякі хлопці навіть грали з мікротравмами. На жаль, нам просто не вистачило сил. «Черкаські Мавпи» в цьому плані виявилися сильнішими. Хочеться вірити, що відіб’ємо наші території і зможемо грати в Запоріжжі наступного сезону.

Валерій Плеханов, головний тренер «Запоріжжя»:

– Немає сенсу щось аналізувати. Вітаю «Мавпи», бажаю віри в свої сили і успіху. Будемо за них вболівати. У нас невпевнена гра в останніх баблах. Є об’єктивні і суб’єктивні причини, але це не має значення. Є невтішний кінець сезону для нас. Проаналізуємо, що сталося. Команда більшу частину сезону йшла другою-третьою. Дуже багато вболівальників підтримують нас в Запоріжжі, пишуть в соцмережах, намагаюся чимось допомогти. Все буде гаразд. Ми повернемося в наш зал. Вважаю, що наступного сезону буде набагато краще. Знаємо, чим зайняти себе влітку.

Олександр Тіщенко, центровий «Черкаських Мавп»:

– Вітаю всіх нас з виходом в наступний раунд, але на цьому не можна зупинятися. Зараз є відчуття свята, але цей матч – вже історія. В півфіналі буде однозначно складний суперник. Сьогоднішня гра кардинально відрізняється від вчорашньої. Посилатися на втому і повітряні тривоги – справа слабких. Дорікати хлопцям за відсутність самовіддачі – це занадто. Не все вийшло з технічних складових, вказівок тренера. Але перемога є перемога, вийшли в наступний раунд. Дякую «Запоріжжю». Це класна команда. На даному етапі в них кадрові проблеми, але це сильна команда, з якою нам пощастило грати на цьому етапі.

Артем Сліпенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– Вітаю клуб, організацію, наших фанатів, які сьогодні були дуже шумними в залі, дали дуже потрібну атмосферу і енергетику в цій грі. Дякую гравцям. Вони бились, незважаючи на втому і все інше. В першу чергу характером виграли цей матч. Велика повага «Запоріжжю», яке дало дуже добру серію. Вчора і сьогодні було дуже складно. Хлопці видали дуже класні дві гри, не дивлячись на все, що відбувається в Запоріжжі. Повага їм за серію. Рухаємось далі.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1830

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.