Святослав Михайлюк висловився про гру з зірками “Бостону” і боротьбу за місце в заявці на сезон НБА

Святослав Михайлюк висловився про гру з зірками "Бостону" і боротьбу за місце в заявці на сезон НБА 1 - basket.com.ua

Атакувальний захисник “Бостон Селтікс” Святослав Михайлюк розказав про адаптацію до гри з зірками команди і назвав свою головну задачу для отримання місця в заявці на сезон НБА.

“Адаптація до атакувальної системи команди проходить чудово. Я радий виходити на паркет, грати з хлопцями, налагоджувати комунікацію з ними. В кінці минулого сезону в “Шарлотт Хорнетс” у мене з’явилася можливість регулярного грати. Я був готовий до цього, хоча раніше в “Нью-Йорк Нікс” отримував не так багато часу. Готувався кожного дня, працював на тренуваннях, підтримував форму і просто чекав свого часу, який настав. В “Бостоні” треба читати гру і використовувати можливості, які дає захист суперника. Все залежить від гравців, з якими ти перебуваєш на паркеті.

У нас є гравці, які злегкістю проходять суперників. Коли я граю з нашими зірками і отримую м’яч, то вірогідність вийти на відкритий кидок буде більшою, ніж не вийти на нього. Треба кидати у кожному такому випадку.  Моє головне завдання в команді – прикладати зусилля, грати жорстко, якнайшидше вивчити схеми, зрозуміти хімію в захисті, Рівень техніки гравців “Селтікс” відрізняється від інших місць, але головная задача залишається незмінною – грати жорстко”, – заявив Михайлюк.

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1934

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.