Сергій Корабльов: “Більшість хлопців ще не переключилися на баскетбол Суперліги”

Сергій Корабльов: "Більшість хлопців ще не переключилися на баскетбол Суперліги" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Запоріжжя» – «Кривбас»

Олександр Тищенко, центровий «Кривбасу»:

– Хочу привітати всіх з початком цього сезону. Всі його чекали. Дуже важко щось говорити з приводу матчу, коли програєщ 20-30 очок. Але це перша гра. У нас молода команда, крім мене. Є над чим працювати. Може і добре, що це сталося зараз, все вилізло на поверхню. Розуміємо, над чим треба працювати – багато над чим. З приводу якості і видовищності гри краще видно журналістам. Боролися, але багато помилок. Робити зауваження комусь із нас з відсутність самовіддачі неможна. Ми боролися, але маємо те, що маємо.

Сергій Корабльов, головний тренер «Кривбасу»:

– Не вистачило досвіду. Команда молода. Сподіваюсь, що також амбіціозна. Але більшість хлопців грали в Вищій лізі. Вони ще не переключилися на баскетбол Суперліги. Тут зовсім все по-іншому. Треба робити все швидше в два-три рази. Вважаю, що з кожною грою додаватимемо. Хлопці будуть розуміти, куди потрапили.

Кирило Кліманов, форвард «Запоріжжя»:

– Вітаю команду і вболівальників. Дуже добре підготувалися, грали агресивно. Але багато помилок, тому будемо працювати.

Валерій Плеханов, головний тренер «Запоріжжя»:

– Вітаю керівництво і вболівальників з перемогою. Вони зачекалися. Перша гра чемпіонату завжди важка. По рахунку не скажеш, але не все так добре, як на табло. По-перше, ми програли підбирання. По-друге, програли останню чверть. Це не те, до чого ми прагнули. Я хочу подякувати своїм гравцям за віру в свою працю.

Після дуже невдалого останнього сезону ця гра була дуже важкою і необхідною для віри в себе. Я радий перемозі, але не дуже задоволений грою, в першу чергу у захисті. Ми ретельно готувалися до цього моменту, переглядали відео, розбирали позиційний напад. Не все втілили у життя, як планували, але перемога є перемога. Всі думки про наступну гру з «Дніпром». Зараз будемо дивитися матч фаворитів і готуватися дати бій.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1934

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.