Рання гра в Нью-Йорку, непрості виїзди команд Леня і Михайлюка: прев’ю матчів НБА 23-24 березня

Рання гра в Нью-Йорку, непрості виїзди команд Леня і Михайлюка: прев'ю матчів НБА 23-24 березня 1 - basket.com.ua

«Нью-Йорк» – «Бруклін»
Початок: 19:00

«Нью-Йорк» (41-28) веде боротьбу з «Орландо» за топ-4 Східної конференції. У «Нікс» хороші шанси виконати завдання після відновлення О Джи Анунобі і Джейлена Брансона, скоро на паркет має повернутися Джуліус Рендл. «Бруклін» (26-44) невмотивований в кінці регулярного чемпіонату. Хоча статус дербі Нью-Йорка може пробудити в Денніса Шрьодера, Мікала Бріджеса, Ніколаса Клекстона певну жагу боротьби на паркеті, що потенційно забезпечить інтригу в протистоянні.

«Орландо» – «Сакраменто»
Початок: 01:00

«Орландо» (42-28) виграв 5 матчів поспіль і піднявся в топ-4 Сходу. Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Джейлен Саггз повинні продовжувати в тому ж дусі, «Меджик» доведеться витримати серйозну конкуренцію з боку «Нікс». «Сакраменто» (40-29) хоче отримати пряму путівку в плей-офф Західної конференції. Домантас Сабоніс, Кіган Мюррей, ДеАарон Фокс, Малік Монк, Харрісон Барнс, Олексій Лень грають доволі якісно з урахуванням свої ролей, але «Кінгз» часто оступаються з андердогами, як в минулому матчі з «Вашингтоном» (109:102). При цьому сильних суперників команда Майка Брауна схильна долати доволі часто.

«Атланта» – «Шарлотт»
Початок: 01:30

«Атланта» (30-39) майже забезпечила собі місце в плей-ін Сходу. «Хоукс» зробили це, головним чином, через слабкість конкурентів. Хоча Богдан Богданович, Деджонте Мюррей, Деандре Хантер в цілому достойно виступали останніми тижнями без травмованого Трея Янга. «Шарлотт» (17-52) «зливає» залишок сезону. Васіліє Міцич, Грант Вільямс, Майлз Бріджес навряд чи принесуть «Хорнетс» перемогу в Джорджиї, якщо господарів відверто не проваляться.

«Вашингтон» – «Торонто»
Початок: 02:00

«Вашингтон» (12-58) і «Торонто» (23-47) – невмотивовані аутсайдери Східної конференції. «Візардс» в останній грі перемогли «Сакраменто» (109:102). Це може свідчити про хоча б мінімальне бажання Кайла Кузми, Таюса Джонса і Джордана Пула вибратися з останньому місця. Тим не менш, стабільність – не є характерною ознакою команди Кевіна Оллі. Є велика вірогідність, що лідери «Репторс» Ар Джей Барретт, Гері Трент та Іммануїл Квіклі перекидають господарів, не дивлячись на їх недавній сенсаційний успіх.

«Сан-Антоніо» – «Фінікс»
Початок: 02:00

«Сан-Антоніо» (15-55) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Мемфісом» (97:99), коли пропустив вирішальний кидок від Джарена Джексона на останніх секундах. «Сперс» хотіли порадувати фанатів, але не змогли, Віктор Вембаньяма взяв відповідальність за поразку на себе. «Фінікс» (41-29) має враховувати, що конкурентний характер команди Грега Поповича може перенестися на матч з ними. «Санз» на почату сезону двічі сенсаційно програли «Сперс» вдома. Девін Букер, Кевін Дюрант, Юсуф Нуркич повинні зробити висновки з тих зустрічей, щоб неприємна для команди Френка Вогеля ситуація не повторилася.

«Х’юстон» – «Юта»
Початок: 02:00

«Х’юстон» (34-35) виграв 7 матчів поспіль. «Рокетс» наблизилися до «Голден Стейт» (36-34) і ще можуть поборотися за плей-ін. Для початку Діллон Брукс, Фред Ванвліт, Джейлен Грін зобов’язані брити очки проти «Юти» (29-41). «Джаз» відверто дограють регулярний чемпіонат. Джордан Кларксон, Джон Коллінз, Вокер Кесслер номінально не мають високої мотивації для боротьби за перемогу в Техасі, хоча команді Іме Удоки не слід занадто недооцінювати гостей.

«Чикаго» – «Бостон»
Початок: 02:00

«Чикаго» (34-36) подумки вже готується до плей-ін Сходу. В процесі лідери «Буллз» Нікола Вучевич, Демар Дерозан, Кобі Вайт постараються виграти якомога більше матчів. «Бостон» (56-14) майже забезпечив собі перше місце в конференції. «Селтікс» проведуть «бек-ту-бек» після виїзду до «Детройта» (129:102). Головний тренер Джо Маззула вже береже під плей-офф лідерів Джейсона Тейтума, Дерріка Вайта, Дрю Холідея, Джейлена Брауна, Крістапса Порзінгіса, які все рідше з’являються на паркеті разом одночасно. Цілком можливо, знову солідні хвилини отримають резервісти Святослав Михайлюк, Сем Хаузер, Ошей Бріссетт. При цьому позитивний результат гостям буде здобути складніше, ніж в Детройті, але цілком реально.

«Портленд» – «Денвер»
Початок: 04:00

«Портленд» (19-51) програв 5 матчів поспіль. Невдалий відрізок команди Чонсі Біллапса ризикує продовжитися. Деандре Ейтон, Джеремі Грант, Анферні Саймонс мало що здатні протиставити «Денверу» (49-21). Зірки «Наггетс» Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Майкл Портер, Аарон Гордон вмотивовані боротьбою за перше місце на Заході, а також банально переважають своїх суперників в класі.

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1870

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.