Рання гра в Лос-Анджелесі, “Бостон” в гостях у “Фінікса”: прев’ю матчів НБА 9-10 березня

Рання гра в Лос-Анджелесі, "Бостон" в гостях у "Фінікса": прев'ю матчів НБА 9-10 березня 1 - basket.com.ua

«Кліпперс» – «Чикаго»
Початок: 23:00

«Кліпперс» (40-21) надійно тримаються в топ-4 Західної конференції, але на більше команда Тайрона Лю поки замахнутися не може. Хоча Джеймс Харден, Пол Джордж, Кавай Ленард в цілому навіть перевершують очікування від «Лос-Анджелеса». «Чикаго» (31-32) переграв «Сакраменто», «Юту» і «Голден Стейт» під час турне по Заходу. Нікола Вучевич, Демар Дерозан, Кобі Вайт грають розслаблено. Створити ще одну сенсацію «Буллз» буде важко, однак на 100% виключати перемогу команду Біллі Донована в Лос-Анджелесі не можна.

«Детройт» – «Даллас»
Початок: 02:00

«Детройт» (10-52) в попередньому матчі переграв вдома «Бруклін» (118:112). В цілому у ключових гравців «Пістонс» Кейда Каннінгема, Осара Томпсона, Джейлена Дюрена став проявлятися конкурентний характер. «Даллас» (35-28) повинен з усією серйозністю віднестися до протистояння з командою Монті Вільямса. «Маверікс» ризикують втратити очки, якщо Лука Дончич, Пі Джей Вашингтон і Кайрі Ірвінг вийдуть на паркет з думками про легку прогулянку.

«Шарлотт» – «Бруклін»
Початок: 02:00

«Шарлотт» (15-48) проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Вашингтона» (100:112). «Хорнетс» зазнали шостої поразки поспіль. Брендон Міллер, Майлз Бріджес, Васіліє Міцич, Грант Вільямс і компанія помітно збавили оберти після перерви на Матч зірок. «Бруклін» (25-38) в цілому виглядає трохи краще за команду Стіва Кліффорда. Тим не менш, Денніс Шрьодер, Мікал Бріджес, Ніколас Клекстон грають з перемінним настроєм. «Нетс» ризикують поступитися в будь-який момент, незважаючи на силу суперника.

«Голден Стейт» – «Сан-Антоніо»
Початок: 03:30

«Голден Стейт» (33-29) і «Сан-Антоніо» (13-50) вийдуть на паркет без своїх головних зірок Стефена Каррі і Віктора Вембаньями, які заліковують мікротравми. В будь-якому випадку «Ворріорз» є явним фаворитом домашнього протистояння із «Сперс». Скоріш за все, Клей Томпсон, Кріс Пол, Джонатан Кумінга перекидають Чеді Османа, Девіна Вассела і Джеремі Сохана.

«Фінікс» – «Бостон»
Початок: 03:30

«Фінікс» (37-25) втримується в топ-6 Заходу, хоча позиції команди Френка Вогеля занадто хиткі. Кевін Дюрант, Юсуф Нуркич, Бредлі Біл зараз обходяться без допомоги травмованого Девіна Букера, що може створити певні труднощі для «Санз» у протистоянні з суперником рівня «Бостона» (48-14). «Селтікс» програли два попередніх матчі проти «Клівленда» і «Денвера», але мали на це право і все одно продовжили впевнено лідирувати в Східній конференції. Ще одна втрата очок також не стане критичною для підопічних Джо Маззулли, однак Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Дрю Холідей, Деррік Вайт, скоріш за все, докладуть значних зусиль, щоб перервати серію невдач.

«Денвер» – «Юта»
Початок: 04:00

«Денвер» (43-20) поступово наближається до лідерів Заходу «Оклахоми» і «Міннесоти». Результат 7-1 після перерви на Матч зірок свідчить про чудову форму Ніколи Йокича, Аарона Гордона, Джамала Мюррея і Майкла Портера. У «Юти» (28-35) відверто мало шансів в гостях проти «Наггетс». Лаурі Маркканен, Джордан Кларксон, Джон Коллінз грають дуже невиразно останнім часом. Схоже, «Джаз» вже змирилися з тим фактом, що не зможуть поборотися навіть за плей-ін конференції.

«Портленд» – «Торонто»
Початок: 05:00

«Портленд» (17-45) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Х’юстоном» (107:123). Делано Бентон (30 очок, 8 підбирань), Анферні Саймонс (23 очок), Дуоп Ріт (16 очок) і Кріс Мюррей (12 очок, 11 підбирань, 7 передач) набрали непогану особисту статистику, а більшого гравцям «Трейл Блейзерс» зараз і не треба. «Торонто» (23-40) також не відзначається значною мотивацією. У «Репторс» травмовані Скотті Барнс і Якоб Пелтль. Іммануїл Квіклі, Ар Джей Барретт, Гері Трент достатньо талановиті, щоб принести команді Дарко Раяковича перемогу в Портленді, але в цій парі на перший план вийде сам факт бажання здобути позитивний результат у тієї чи іншої сторони.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1876

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.