Рання гра Леброна проти колишнього клубу, “Денвер” приймає “Атланту”: прев’ю матчів НБА 6-7 квітня

Рання гра Леброна проти колишнього клубу, "Денвер" приймає "Атланту": прев'ю матчів НБА 6-7 квітня 1 - basket.com.ua

«Лейкерс» – «Клівленд»
Початок: 22:30

«Лейкерс» (44-33) теоретично можуть напряму вийти в плей-офф Західної конференції, але це малоймовірний сценарій для команди Дарвіна Хема. Скоріш за все, «Лос-Анджелес» потрапить в плей-ін. Питанням залишається номер посіву. Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел постараються, щоб він був якомога вищим. «Клівленд» (46-31) претендує на друге місце в Східній конференції. «Кавальєрс» останнім часом допомагали часті поразки конкурентів «Мілвокі» і «Нью-Йорка», але Макс Струс, Каріс Леверт, Джарретт Аллен самі повинні регулярно перемагати. З цим є певні проблеми, в Лос-Анджелесі підопічним Джей Бі Бікерстаффа буде особливо важко здобути позитивний результат.

«Бруклін» – «Детройт»
Початок: 02:00

«Бруклін» (30-47) і «Детройт» (13-64) відверто дограють регулярний чемпіонат. «Нетс» номінально сильніші за «Пістонс», на що вказує баланс в турнірній таблиці. Тим не менш, лідері господарів Мікал Бріджес, Кем Томас, Денніс Шрьодер вже навіть суто теоретично не претендують на плей-ін Сходу. Натомість у молодих зірок гостей Кейда Каннінгема, Джейлена Дюрена, Джейдена Айві ще є шанс вибратися з останнього місця в конференції, якщо здобути хоча б пару перемог до кінця регулярного чемпіонату. В матчі з «Нетс» це реально зробити у випадку наявності серйозною мотивації.

«Мемфіс» – «Філадельфія»
Початок: 03:00

«Мемфіс» (27-50) виграв три матчі поспіль, хоча номінально не має турнірної мотивації. Варто зазначити, що двічі на цьому відрізку підопічні Тейлора Дженкінса долали найгіршу команду ліги «Детройт», але все-таки Джарен Джексон, Дезмонд Бейн, Санті Альдама демонструють певний конкурентний характер в кінцівці регулярного чемпіонату. Продовжити вдалий відрізок «Гріззліз» буде дуже важко. «Філадельфія» (42-35) дочекалася відновлення Джоела Ембііда, у складі з яким переграла міцні «Оклахому» і «Маямі». «Сіксерс» збираються зробити те ж саме з «Мемфісом», оскільки у команди Ніка Нерса ще є можливість напряму потрапити в плей-офф.

«Денвер» – «Атланта»
Початок: 04:00

«Денвер» (53-24) програв 3 з останніх 5 матчів, чим значно зменшив шанси стати першим в Західній конференції за підсумками регулярного чемпіонату. «Наггетс» пощастило, що в цей період конкуренти «Оклахома-Сіті» і «Міннесота» також оступалися, тому Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Аарон Гордон, Майкл Портер ще можуть піднятися на вершину. Для цього спочатку треба переграти «Атланту» (36-41). «Хоукс» забезпечили собі місце в плей-ін Сходу. Певна мотивація у Богдана Богдановича, Клінта Капели, Деандре Хантера, Деджонте Мюррея при цьому залишається. Команда Квіна Снайдера хоче піднятися на 9 місце, тому здатна створити проблеми навіть номінально більш сильним суперникам.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1934

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.