Пабло Ласо пояснив, чому прийняв пропозицію “Баварії”, а не інших клубів Євроліги

Пабло Ласо пояснив, чому прийняв пропозицію "Баварії", а не інших клубів Євроліги 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Баварії” Пабло Ласо пояснив, чому вирішив очолити німецький клуб в міжсезоння, незважаючи на пропозиції “Анадолу Ефес”, “Панатінаїкоса” ті інших учасників Євроліги.

“Я знаю генерального менеджера “Баварії” Марко Пешича та всю його родину вже кілька десятиліть, і у нас дуже добрі стосунки. З першого дня розмови з ним про “Баварію” я відчув, що в нас однакові погляди. Крім того, мені здається, що це ідеальний момент: німецький баскетбол перебуває на підйомі не лише завдяки перемозі збірної на чемпіонаті світу, а й тому, що ліга значно покращала. Наче щось усередині підказувало, що я роблю правильний вибір. У “Баварії” очікування завжди мають бути високими. Ми хочемо бути конкурентоспроможними з першого дня. Ми хочемо злитися, коли програємо, і радіти, коли виграємо. У той же час, нам необхідно правильно дивитися в майбутнє. І над цим треба працювати день у день. Моя мета — створити таку команду, в якій кожен відчував би, що щодня необхідно викладатися максимумально”, — сказав Ласо.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1934

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.